Žurnālists: KHL nākamsezon pametīs divas komandas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Krievijas hokeja apskatnieks Aleksejs Ševčenko izdevumā «Sport-Express» raksta, ka nākamajā sezonā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātu atstās divas komandas. Tās būs Toljati «Lada» un Hantimansijskas «Jugra».

Iepriekš Ševčenko ziņoja, ka KHL pametīs arī Rīgas «Dinamo» komanda, bet tagad šāda informācija vairs netiek tiražēta apgalvojuma formā.

«Sport-Express» rīcībā esošā informācija liecina, ka KHL ar paziņojumu par komandām, kas atstās līgu, klajā nāks 27. martā.

«Jugra» šo sezonu noslēdza kā vājākā vienība visā līgā. To jau ilgāku laiku nomoka finansiālas problēmas. Tiek ziņots, ka apgabala amatpersonas neesot izrādījušas interesi par kluba glābšanu, turklāt arī skatītāju interese par šo komandu ir minimāla.

Situācija ar Arta Ābola vadīto un Kristapa Sotnieka pārstāvēto «Lada» komandu esot sarežģītāka. Tā ir pirmā Krievijas čempionvienība, kas nebāzējas Maskavā. No Toljati hokeja skolas nāk vairāki augstas klases hokejisti, taču pēdējā laikā klubs darījis par maz. «Lada» tiek uzturēta no apgabala kases, kas mūsdienu apstākļos nav pieļaujams.

Tiesa, Ševčenko uzskata, ka KHL būtu jāpamet arī Bratislavas «Slovan» un Rīgas «Dinamo», kuras esot atkarīgas no Krievijas naudas. Turklāt «Slovan» esot parādsaistības vēl par aizpagājušo sezonu. Tāpat gan Rīgas, gan Bratislavas vienības rādot vāju sniegumu un līgai šādas komandas neesot vajadzīgas.

Nākamajā sezonā KHL čempionātā spēlēšot 25 klubi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu