Noskaties: Merzļikins ar galvu atvaira ripu, kas kuriozi pazūd ekipējumā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Elvis Merzļikins otrdien Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) izslēgšanas turnīra mačā sekmēja «Lugano» komandas uzvaru. Latvijas hokeja izlases vārtsargs vienā no spēles epizodēm izveicīgi ar galvu atvairīja pretinieka mesto ripu, savukārt citā momentā ripu kādu brīdi nevarēja atrast...

Merzļikina pārstāvētā «Lugano» komanda ceturtdaļfināla sērijas otrajā mačā viesos ar rezultātu 5:2 (2:0, 1:1, 2:1) uzvarēja «Fribourg-Gotteron» vienību, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-0.

Latvijas vārtsargs šajā mačā atvairīja 25 no 27 metieniem. Vienu no tiem Merzļikins atvairīja ar galvu.
Savukārt cita spēles epizode izvērtās par kuriozu, jo Merzļikina ekipējumā iesprūda ripa, ko uz brīdi neviens nevarēja atrast.

Pirmajā šo komandu duelī «Lugano» mājās uzvarēja ar 6:2, bet Merzļikins atvairīja 24 no 26 metieniem. Sērijas trešais mačs ceturtdien notiks «Lugano» komandas laukumā.

Savukārt latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes «Lions» ceturtdaļfināla sērijā cīnās neizšķirti 1-1 ar «Zug» komandu. Latvijas hokejists pa reizei guva vārtus katrā no šīm divām spēlēm. Arī šajā duelī trešā spēle notiks ceturtdien, komandām tiekoties Cūgā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu