Cibuļskis rezultatīvs arī otrajā Čehijas čempionāta «play-off» mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.mountfieldhk.cz

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Cibuļskis piektdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Čehijas ekstralīgas izslēgšanas turnīra ceturtdaļfināla otrajā spēlē, palīdzot Hradeckrālovas «Mountfield» gūt uzvaru.

Cibuļska un uzbrucēja Andra Džeriņa pārstāvētā «Mountfield» savā laukumā ar 3:1 (0:1, 0:0, 3:0) uzvarēja Liberecas «Bili Tygri» vienību, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-0.

Pirmajā trešdaļā mājinieki nonāca iedzinējos ar 0:1, tomēr trešajā periodā viņi atbildēja ar trim bezatbildes vārtiem. Cibuļskis ar rezultatīvu piespēli atzīmējās otro - uzvaras - vārtu guvumā, ko vien 58.minūtē iemeta Radeks Smoleņāks.

Līdz ar to «Mountfield» izcīnīja ceturto uzvaru pēdējos piecos mačos.

Cibuļskis šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, metienus pa vārtiem neveica un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr Džeriņš arī šai spēlei pieteikts nebija.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka ceturtdien šīs sērijas pirmajā mačā Cibuļskis veica divas rezultatīvas piespēles, bet «Mountfield» uzvarēja pagarinājumā ar 3:2.

«Mountfield» regulārajā čempionātā ieņēma otro vietu, līdz ar to izslēgšanas turnīru sāk no ceturtdaļfināla. Tikmēr «Bili Tygri» bija septītā un «play-off» pirmajā kārtā ar 3-0 pārspēja Prāgas «Sparta» vienību, kurai sezonas beigās palīdzēja Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda.

Tāpat pirmajā kārtā apstājās uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas «Aukro Berani» vienība, kas ar 1-3 piekāpās «Olomouc» hokejistiem.

Iepriekšējā sezonā «Mountfield» apstājās pusfinālā, kamēr par čempioni tika kronēta Brno «Kometa» komanda, kas finālā ar 4-0 pārspēja «Bili Tygri».

«Mountfield» kā regulārā turnīra otrās vietas ieguvēja jau nodrošinājusi vietu nākamās sezonas Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu