Znaroka un Vītoliņa vadītā SKA zaudē Rietumu konferences otrajā cīņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā pagājušās sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempione Sanktpēterburgas SKA sestdien cieta zaudējumu Gagarina kausa izcīņas otrās kārtas otrajā mačā.

SKA Rietumu konferences pusfināla otrajā duelī savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:2, 0:0) piekāpās Jaroslavļas «Lokomotiv», kur par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir neizšķirts 1-1, jo pirmajā mačā ar 4:0 uzvarēja SKA.

Mača rezultātu pirmā perioda 14.minūtē atklāja Vadims Šipačovs, bet otrajā trešdaļā pēc Artūra Kajumova un Iļjas Ļubuškina vārtiem «Lokomotiv» pārņēma vadību, ko noturēja līdz mača galam.

Sērijas nākamie divi mači notiks pirmdien un otrdien Jaroslavļā, bet pēc tam komandas atgriezīsies Sanktpēterburgā.

Tikmēr otrā Rietumu konferences pusfinālā Maskavas CSKA mājās ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) apspēlēja Helsinku «Jokerit», sērijā panākot 2-0.

CSKA vārtsargs Iļja Sorokins atvairīja visas 26 pretinieku mestās ripas. Viņš «sausā» nostāvējis piecos no sešiem Gagarina kausa izcīņas mačiem.

Ufas «Salavat Julajev» komanda bez Latvijas hokejista Oskara Bārtuļa sestdien Austrumu konferences pusfināla otrajā mačā savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 0:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Čeļabinskas «Traktor» vienību, sērijā līdz četrām uzvarām panākot izlīdzinājumu 1-1.

Latviešu aizsargs Bārtulis laukumā bijis tikai vienā no pēdējām sešām spēlēm.

Tikmēr otrā Austrumu konferences pusfinālā Kazaņas «Ak Bars» savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:0, 3:1, 0:0) pārspēja iepriekšējās sezonas vicečempioni Magņitogorskas «Metallurg», sērijā panākot 1-1.

Šajā sezonā KHL piedalījās 27 vienības, kas ir par divām mazāk nekā iepriekšējā sezonā, jo sacensībās vairs nestartēja Zagrebas «Medveščak» no Horvātijas un Novokuzņeckas «Metallurg». Katrs klubs regulārajā čempionātā aizvadīja pa 56 spēlēm, kas bija par četrām mazāk nekā iepriekšējās trijās sezonās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu