Aizsargs Bindulis AHL atgriežas ar uzvaru un pozitīvu lietderības koeficientu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Amanda Bouena

Latvijas aizsargs Kristofers Bindulis sestdien aizvadīja pirmo Amerikas Hokeja līgas (AHL) maču teju pēc četru mēnešu pārtraukuma, palīdzot Hēršijas «Bears» komandai izcīnīt uzvaru un pašam nopelnot lietderības koeficientu +1.

«Bears» sestdien savā laukumā ar 4:2 (0:1, 3:1, 1:1) pieveica Springfīldas «Thunderbirds».

Bindulis šajā mačā veica divus metienus pa pretinieku vārtiem un cīņu noslēdza ar lietderības koeficientu +1. Šī latvietim bija septītā spēle šīs sezonas AHL čempionātā, bet pirmā kopš novembra beigām. Šo cīņu laikā viņš ar rezultativitāti nav izcēlies, bet nopelnījis lietderības koeficientu +1.

Šonedēļ Bindulis tika izsaukts no Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) vienības Dienvidkarolīnas «Stingrays», kuras rindās šosezon 34 spēlēs guvis četrus vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latviešu aizsargs pērn martā noslēdza trīs gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Vašingtonas «Capitals» un sākotnēji tika nosūtīts uz «Bears», kur gan nepiedalījās nevienā spēlē, jo esot bijušas problēmas ar dokumentu nokārtošanu. Toties hokejists pievienojās Latvijas izlasei, iekļūstot sastāvā dalībai pasaules čempionātā, piecos mačos ar rezultativitāti neatzīmējoties. Šīs sezonas sākumā Bindulis bija iedzīvojies savainojumā, pēc tam «Bears» sastāvā nenostiprinoties, beigās nokļūstot līmeni zemākajā ECHL līgā.

Tikmēr citā sestdienas AHL mačā zaudējumu piedzīvojusi uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins», kas savā laukumā ar 1:4 (0:2, 0:0, 1:2) piekāpās Hārtfordas «Wolf Pack».

Bļugers šajā mačā veica vienu metienu pa vārtiem, tiekot pie neitrāla lietderības koeficienta.

AHL kopvērtējumā «Penguins» ar 78 punktiem 61 spēlē ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā, kur vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» ar 70 punktiem 63 mačos ir piektā. Savukārt priekšpēdējo vietu astoņu komandu konkurencē šajā divīzijā ar 63 punktiem 65 cīņās ieņem «Bears».

Vēl Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» ar 50 punktiem 61 cīņā ieņem pēdējo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā uzbrucēja Rūdolfa Balvera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» ar 58 punktiem 55 mačos ir septītā starp astoņām vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu