«Sabres» bez Girgensona piedzīvo sauso zaudējumu pret līderi «Predators»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kārtējo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā naktī uz otrdienu (Latvijas laiks) piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» vienība. Latvijas uzbrucējs savainojuma dēļ laukumā nedevās.

«Sabres» hokejisti savā laukumā «KeyBank Center» ar 0:4 (0:0, 0:2, 0:2) atzina līgas līdervienības Nešvilas «Predators» pārākumu.

Girgensons sestdien traumas dēļ nepabeidza maču pret Čikāgas «Blackhawks». Pēcāk viņš nepiedalījās arī komandas treniņos. Pagaidām nav zināms, kad latvietis varētu atgriezties laukumā.

Uzvarētājiem lielisku sniegumu vārtos demonstrēja pieredzējušais soms Peka Rinne, kas tika galā ar visiem 35 «Sabres» hokejistu metieniem. Viņš izpelnījās spēles spožākās zvaigznes titulu.

35 gadus vecais Rinne svinēja savu 40. uzvaru sezonā.

Ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlās zviedrs Filips Forsbergs.

24 gadus vecais Girgensons šosezon 65 spēlēs guvis septiņus vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -8.

Desmit spēles pirms regulārās sezonas noslēguma «Predators» ir Rietumu konferences un visas līgas līdervienība, kamēr «Sabres» jau zaudējusi izredzes kvalificēties Stenlija kausa izcīņai.

«Sabres» izslēgšanas turnīrā nespēlēs septīto gadu pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu