«Salavat Julajev» bez Bārtuļa ierindā pārņem vadību Austrumu konferences pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Ufas «Salavat Julajev» komanda, ārpus sastāva atstājot latviešu aizsargu Oskaru Bārtuli, otrdien pārņēma vadību Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Austrumu konferences pusfināla sērijā.

«Salavat Julajev» izbraukumā ar 3:2 (0:0, 0:2, 3:0) pieveica Čeļabinskas «Traktor», sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-1.

Ufas komanda šajā mačā atspēlējās no divu vārtu deficīta, jo pēc Alekseja Kručiņina un Aleksandra Šarova precīzajiem metieniem «Traktor» otrajā trešdaļā izvirzījās vadībā ar 2:0. Tiesa, noslēdzošajās 20 minūtēs «Salavat Julajev» guva trīs bezatbildes vārtus un nodrošināja uzvaru.

Vispirms 43.minūtē vienus vārtus atguva Mihails Juņkovs, bet trīs minūtes vēlāk Līnuss Ūmarks panāca 2:2. Savukārt uzvaras vārtus Ufas komandas labā tikai vienu minūti pēc komandas biedra precīzā metiena guva Juņkovs.

Sērijas nākamais mačs notiks trešdien turpat Čeļabinskā.

Latviešu aizsargs Bārtulis laukumā bijis tikai vienā no pēdējām septiņām spēlēm.

Bārtulis, kurš šo sezonu sāka Vladivostokas «Admiral» komandā, šosezon KHL regulārajā čempionātā aizvadīja 42 spēlēs, no kurām desmit spēlēja Ufas kluba kreklā, un izcēlās ar sešām rezultatīvām piespēlēm. Savukārt izslēgšanas turnīrā viņš aizvadītajos četros mačos ir bez punktiem.

Austrumu konferences ceturtdaļfinālā «Salavat Julajev» spraigā cīņā ar 4-3 pārspēja Omskas «Avangard».

Tikmēr otrā Austrumu konferences pusfināla sērijā Kazaņas «Ak Bars» ar 5:2 (1:1, 2:1, 2:0) pieveica Magņitogorskas «Metallurg», sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1.

Kazaņas komandas rindās lielisku maču aizvadīja Džastins Azevedo, kura kontā vieni vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Trešdien abas komandas vēlreiz tiksies «Metallurg» laukumā.

Šajā sezonā KHL piedalījās 27 vienības, kas ir par divām mazāk nekā iepriekšējā sezonā, jo sacensībās vairs nestartēja Zagrebas «Medveščak» no Horvātijas un Novokuzņeckas «Metallurg». Katrs klubs regulārajā čempionātā aizvadīja pa 56 spēlēm, kas bija par četrām mazāk nekā iepriekšējās trijās sezonās.

Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu