Pēc rupja spēka paņēmiena SKA uzbrucējam Plotņikovam piespriesta diskvalifikācija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Pēc rupja spēka paņēmiena Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempiones Sanktpēterburgas SKA uzbrucējam Sergejam Plotņikovam piespriesta divu spēļu diskvalifikācija.

Incidents notiks pirmdienas Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla trešajā spēlē, kurā SKA viesos ar 2:0 pieveica Jaroslavļas «Lokomotiv», sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-1.

Trešās trešdaļas ievadā Plotņikovs rupji apmalē ietrieca «Lokomotiv» uzbrucēju Vladislavu Kartajevu. Par šādu pārkāpumu hokejists saņēma 5+20 minūšu noraidījumu un pēcāk līga paziņoja arī par naudas soda un divu maču diskvalifikācijas piešķiršanu.

Līdz ar to Plotņikovs SKA rīcībā vien varēs atgriezties uz sērijas sesto spēli, ja tāda būs, vai arī nākamajā izslēgšanas turnīra kārtā kārtā.

Plotņikovs līdz šim sešās Gagarina kausa izcīņas spēlēs atzīmējies ar vienu rezultatīvu piespēli, kamēr regulārā čempionāta 55 mačos viņam 16 vārti un 23 rezultatīvas piespēles.

Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu