«Sabres» bez savainotā Girgensona piekāpjas «Coyotes» komandai

LETA/NHL
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Bufalo «Sabres» komanda, kuras rindās traumas dēļ nespēlēja Latvijas hokejists Zemgus Girgensons, trešdien savu skatītāju priekšā ar rezultātu 1:4 (1:2, 0:0, 0:2) piekāpās vienai no Rietumu konferences apakšgala vienībām Arizonas «Coyotes».

Girgensons sestdien traumas dēļ nepabeidza maču, nepiedaloties arī pirmdienas spēlē.

«Coyotes» pirmajā trešdaļā abus vārtus guva, Dilanam Stroam un Derekam Stepanam realizējot skaitliskos vairākumus. Savukārt «Sabres» rindās izcēlās Latvijas hokeja izlases bijušā galvenā trenera Teda Nolana dēls Džordans. Tiesa, vairāk mājinieki vārtus neguva, viesiem trešajā periodā izceļoties Ričardam Pānikam un Maksam Domi.

«Šobrīd mums nav ko zaudēt, jādodas laukumā un jāatdod no sevis viss, tomēr šoreiz to nedarījām. Bijām pārāk kusli, par ko esmu vīlies. Tā ir arī mana atbildība,» pēc mača teica «Sabres» uzbrucējs Raiens O'Reilijs.

Girgensons šosezon 65 spēlēs guvis septiņus vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -8.

Arī iepriekšējās divās sezonās latvietis pretinieku vārtsargus pārspēja pa septiņām reizēm. Savukārt labākā viņam bija 2014./2015. gada sezona, kad pretinieku vārtos tika raidītas 15 ripas. Savā NHL karjerā Girgensons 342 spēlēs ticis pie 44 vārtiem un 54 rezultatīvām piespēlēm, tikai par diviem punktiem atpaliekot no 100 punktu sasniegšanas.

Bufalo klubs ar 58 punktiem 73 spēlēs saglabā pēdējo, 16.vietu, Austrumu konferencē, bet augstāk esošā Otavas «Senators» ir priekšā par pieciem punktiem. Pēdējā «Sabres» ir arī visas līgas ieskaitē, jo Rietumu konferences vājākajai komandai Vankūveras «Canucks» ir 59 punkti.

Tikmēr «Coyotes» ar 61 punktu 73 spēlēs atrodas Rietumu konferences priekšpēdējā pozīcijā.

Bufalo komanda nākamo maču aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Monreālas «Canadiens».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu