Bļugeram vārtu guvums AHL mačā; Kivleniekam 25 atvairīti metieni un uzvara

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Teodors Bļugers piektdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, tiekot pie spēles otras spožākās zvaigznes goda. Tikmēr citā AHL spēlē otras spožākās zvaigznes godu izpelnījās arī Matīss Edmunds Kivlenieks, kurā atvairīja 25 pretinieku metienus un sekmēja komandai uzvaru.

Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komanda izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) pārspēja Springfīldas «Thunderbirds».

Pašlaik 23 gadus vecais Bļugers vārtus guva otrā perioda sākumā, panākot savai komandai 2:0 vadību. Latviešu uzbrucējs šajā mačā izpildīja 6 metienus un spēli pabeidza ar +1 lietderības koeficientu.

Bļugeram šosezon 69 spēlēs izdevies gūt 21 vārtus, izpildīt 24 rezultatīvas piespēles un sakrāt pozitīvu lietderības koeficientu +17. Centra pozīcijas uzbrucējs ir trešais rezultatīvākais šosezon savā komandā.

Citā spēlē Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» savā laukumā ar rezultātu 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) pārspēja Manitobas «Moose».

21 gadu vecais Kivlenieks atvairīja 25 no 26 pretinieku metieniem, tiekot pie 14. uzvaras šosezon 42 mačos.

Latviešu vārtsargs, pārstāvot līgas otro vājāko komandu, vidēji spēlē ielaidis 3,16 ripas un atvairījis 89,2% pretinieku metienu.

Savukārt citā mačā vārtsargs Kristers Gudļevskis palika rezervē, kamēr viņa komanda Bridžportas «Sound Tigers» piedzīvoja zaudējumu.

AHL kopvērtējumā Bļugera pārstāvētā «Penguins» ar 96 punktiem 74 spēlēs atrodas 2. vietā Atlantijas divīzijā, kur Gudļevskis ar «Sound Tigers» ierindojas 5. pozīcijā ar 80 punktiem 74 spēlēs.

«Penguins» komanda ar Bļugeru ir nodrošinājusi vietu AHL izslēgšanas spēļu turnīrā, kamēr Gudļevskis un «Sound Tigers» uz «play-off» vairs nepretendē.

Savukārt pēdējo vietu 8 komandu konkurencē Atlantijas divīzijā ar 67 punktiem 74 spēlēs ieņem aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas «Bears».

Centrālajā divīzijā Kivlenieks un «Monsters» ar 60 punktiem 75 cīņās ir pēdējā vietā starp 7 komandām, tikmēr uzbrucējs Rūdolfs Balcers un Sanhosē «Barracuda» ar 74 punktiem 67 mačos ir 5. vietā Klusā okeāna divīzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu