Tralmaks atskaitīts no Latvijas hokeja izlases kandidātu loka

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

No Latvijas hokeja izlases, kas pašlaik gatavojas pasaules čempionātam, atskaitīts uzbrucējs Eduards Tralmaks, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Pašlaik 21 gadu vecais Tralmaks šajā sezonā debitēja Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā, spēlējot Meinas universitātes komandā. Šīs sezonas 37 spēlēs uzbrucējs izcēlās ar 11 vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt Latvijas izlasē Tralmaks šajā pavasarī piedalījās četrās pārbaudes spēlēs, atzīmējoties ar vienu vārtu guvumu.

Piektdien un sestdien izbraukumā aizvadīs divus pārbaudes mačus pret Slovākiju, bet 27.-28. aprīlī Rīgā viesosies Šveices izlase. Gatavošanās tiks noslēgta ar spēli pret Kanādu.

Pārbaudes spēļu ciklu Latvija iesāka ar zaudējumiem 2:3 un 2:6 Norvēģijai, bet vēlāk sekoja bezvārtu neveiksmes 0:3 un 0:5 pret Somijas izlasi.

Veselības problēmu dēļ Latvijas izlasē šajā pavasarī nebūs iepriekšējo trīs gadu komandas kapteiņa Kaspara Daugaviņa, kuram veikta rokas operācija. Tāpat komandas sastāvā nebūs uzbrucēju Laura Dārziņa, Zemgus Girgensona un Jāņa Sprukta, kā arī vārtsargu Ivara Punnenova un Jāņa Kalniņa. Turklāt sagaidāms, ka pasaules čempionātā nevarēs palīdzēt arī aizsargs Artūrs Kulda.

Iepriekš arī bija skaidrs, ka uz izlasi netiks aicināts aizsargs Oskars Bārtulis.

Pasaules čempionāts 4.maijā sāksies Dānijas pilsētās Herningā un Kopenhāgenā. Latvijas izlase Herningā spēlēs vienā grupā ar Kanādu, Somiju, ASV, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Dienvidkoreju. Četras labākās komandas tiks ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu