«Sharks» iemet 8 ripas «Ducks» vārtos un pietuvojas Stenlija kausa otrajai kārtai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Sanhosē «Sharks» vienība pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē savā laukumā ar 8:1 (1:1, 4:0, 3:0) sagrāva Anaheimas «Ducks», nonākot vairs tikai vienas uzvaras attālumā no nākamās kārtas.

Tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām «Sharks» nonākusi vadībā ar 3-0.

Vēl pēc pirmās trešdaļas tablo vēstīja kaujiniecisko 1:1, tomēr «Sharks» pilnībā pārņēma iniciatīvu otrajā periodā, kad tika gūti četri vārti pēc kārtas. Kopumā mājinieki divās trešdaļās iemeta septiņus bezatbildes vārtus.

Uzvarētāju sastāvā ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Logans Kutūrs un Jonass Donskojs.

Tikmēr «Sharks» vārtsargs Martins Džonss tika galā ar 45 no 46 «Ducks» hokejistu metieniem, kamēr viņa konkurents pretinieku vārtos Džons Gibsons cīņu iesāka ar 19 atvairītiem metieniem no 24, trešajā periodā tiekot nomainīts.

Tikmēr citā Rietumu konferences ceturtdaļfināla duelī Kolorādo «Avalanche» savu skatītāju priekšā ar 5:3 (3:0, 1:1, 1:2) apspēlēja regulārā čempionāta labāko vienību Nešvilas «Predators», sērijā samazinot deficītu līdz 1-2.

«Avalanche» sastāvā divus vārtus iemeta Neitans Makinons. Zīmīgi, ka kopš 2016.gada marta Denverā bāzētais klubs «Predators» hokejistiem bija zaudējis 12 spēlēs pēc kārtas.

Savukārt Austrumu konferences ceturtdaļfinālā pie pirmās uzvaras sērijā tikusi Toronto «Maple Leafs», kas savā laukumā ar 4:2 (1:0, 2:2, 1:0) apspēlēja Bostonas «Bruins», sērijā arī panākot 1-2.

Mājinieku labā divus vārtus guva veterāns Patriks Marlo, kamēr teicamu spēli «Maple Leafs» vārtos aizvadīja vārtsargs Fredriks Andersens, kurš tika galā ar 40 pretinieku metieniem.

Tikmēr cits vārtsargs Korijs Šneiders atvairīja 34 no 36 metieniem un palīdzēja viņa pārstāvētajai Ņūdžersijas «Devils» komandai Austrumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē ar 5:2 (0:0, 1:1, 4:1) pieveikt Tampabejas «Lightning», arī šai vienībai tiekot pie pirmās uzvaras sērijā.

Šneiders neaizvada to labāko sezonu karjerā, un viņam šī bija tikai pirmā uzvara kopš 27.decembra, jo kopš tā laika vārtsargs piedzīvoja 12 zaudējumu pēc kārtas. Tāpat viņš pirmo reizi kopš 2013.gada maija sāka Stenlija kausa spēli. Tobrīd vārtsargs vēl pārstāvēja Vankūveras «Canucks».

«Devils» sastāvā ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Teilors Hols.

Pērn Stenlija kausa finālā Pitsburgas «Penguins» ar 4-2 uzvarēja Nešvilas «Predators» komandu.

Rietumu konferences ceturtdaļfināli

  • Nešvilas «Predators» - Kolorādo «Avalanche»; sērijā 2-1
  • Vinipegas «Jets» - Minesotas «Wild»; sērijā 2-1
  • Vegasas «Golden Knights» - Losandželosas «Kings»; sērijā 3-0
  • Anaheimas «Ducks» - Sanhosē «Sharks»; sērijā 0-3

Austrumu konferences ceturtdaļfināli

  • Tampabejas «Lightning» - Ņūdžersijas «Devils»; sērijā 2-1
  • Bostonas «Bruins» - Toronto «Maple Leafs»; sērijā 2-1
  • Vašingtonas «Capitals» - Kolumbusas «Blue Jackets»; sērijā 0-2
  • Pitsburgas «Penguins» - Filadelfijas «Flyers»; sērijā 2-1
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu