NHL debitante «Golden Knights» sasniedz Stenlija kausa otro kārtu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) debitante Vegasas «Golden Knights» otrdien sasniedza Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālu.


«Golden Knights» viesos ar rezultātu 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) pārspēja Losandželosas «Kings», sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-0.

«Golden Knights» kļuvusi tikai par otro komandu, kas, pirmo reizi piedaloties Stenlija kausā, izslēgšanas turnīra pirmo kārtu pārvarējusi četrās spēlēs. 1970.gadā to savā trešajā sezonā iespēja Pitsburgas «Penguins».

Viesiem vienīgos vārtus guva Breidijs Maknebs, kurš otrā perioda piektajā minūtē pēc Vegasas hokejistu lieliskas saspēles precīzi meta no iemetienu apļa.

Savukārt Marksa Andrē Flerī viesu vārtos atvairīja visas jeb 31 pretinieku mesto ripu.

«Golden Knights» pretiniece konferences pusfinālā būs Sanhosē «Sharks» vai Anaheimas «Ducks». Šajā sērijā pārliecinošā vadībā ar 3-0 ir «Sharks».

Tikmēr uzvaras attālumā no Rietumu konferences pusfināla nonākusi Vinipegas «Jets», kas viesos ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) pārspēja Minesotas «Wild», sērijā panākot 3-1.

«Jets» rindās abus vārtus guva Marks Šeifele, kamēr vārtsargs Konors Hellebaiks atvairīja visas 30 pretinieku mestās ripas.

Sērijas piektais mačs notiks piektdien Vinipegā.

Tikmēr vienā no Austrumu konferences ceturtdaļfināliem Vašingtonas «Capitals» viesos otrajā pagarinājumā ar 3:2 (0:0, 2:1, 0:1, 0:0, 1:0) pārspēja Kolumbusas «Blue Jackets». Sērijā ar 2-1 vadībā ir «Blue Jackets».

Uzvaras vārtus mača 89.minūtē guva dāņu uzbrucējs Larss Ēlerss, kura mestā ripa pēc vairākiem rikošetiem atrada ceļu mājinieku cietoksnī.

Pērn Stenlija kausa finālā Pitsburgas «Penguins» ar 4-2 uzvarēja Nešvilas «Predators» komandu.

Rietumu konferences ceturtdaļfināli

  • Nešvilas «Predators» - Kolorādo «Avalanche»; sērijā 2-1
  • Vinipegas «Jets» - Minesotas «Wild»; sērijā 3-1
  • Vegasas «Golden Knights» - Losandželosas «Kings»; sērijā 4-0
  • Anaheimas «Ducks» - Sanhosē «Sharks»; sērijā 0-3

Austrumu konferences ceturtdaļfināli

  • Tampabejas «Lightning» - Ņūdžersijas «Devils»; sērijā 2-1
  • Bostonas «Bruins» - Toronto «Maple Leafs»; sērijā 2-1
  • Vašingtonas «Capitals» - Kolumbusas «Blue Jackets»; sērijā 1-2
  • Pitsburgas «Penguins» - Filadelfijas «Flyers»; sērijā 2-1
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu