Nosaukts sastāvs mačiem pret Slovākiju; ierindā arī Gudļevskis un Bindulis

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs nosaucis 25 spēlētāju sastāvu, kas ceturtdien dosies uz «Euro Hockey Challenge» izbraukuma spēlēm (20. un 21. aprīlis) ar Slovākijas izlasi, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Sastāvā kanādiešu speciālists iekļāvis 14 uzbrucējus, 8 aizsargus un 3 vārtsargus.

Uz Slovākiju līdzi dosies arī Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlētāji - vārtsargs Kristers Gudļevskis un aizsargs Kristofers Bindulis.

Tikmēr Rīgā paliks un «Volvo» ledus hallē treniņus aizvadīs Egils Kalns, Andris Džeriņš, Oskars Cibuļskis, Kristaps Sotnieks, Roberts Kaļķis, Renārs Kārkls, Ralfs Freibergs un Ernests Tomass.

Šobrīd cīņu par Vācijas zeltu aizvada uzbrucējs Rihards Bukarts, bet Šveices čempionāta finālā spēkiem mērojas uzbrucējs Ronalds Ķēniņš un vārtsargs Elvis Merzļikins, kuri pēc «play-off» beigām tiekot gaidīti izlasē.

Latvijas izlase pirmo maču ar Slovākijas valstsvienību aizvadīs Mihalovcē, bet otrā cīņa norisināsies Popradā.

Atgādināsim, ka Latvijas izlase «Euro Hockey Challenge» pirmajās divās spēlēs ar 2:3 un 2:6 viesos piekāpās Norvēģijai, bet pagājušajā nedēļā ar 0:3 un 0:5 «Arēna Rīga» kapitulēja Somijas komandai.

Pēc spēlēm ar Slovākiju mūsu valstsvienības hokejisti 26. un 27. aprīlī spēkosies ar Šveices izlasi, bet sagatavošanās posmu noslēgs 1.maijā ar maču pret zvaigžņoto Kanādu.

Latvijas izlases sastāvs spēlēm pret Slovākiju (20. un 21. aprīlis)

Vārtsargi: Māris Jučers (Lionas «Lions», Francija), Uldis Čalpa («Kurbads»), Kristers Gudļevskis (Bridžportas «Sound Tigers», AHL).

Aizsargi: Guntis Galviņš, Kristaps Zīle, Uvis Balinskis (visi - Rīgas «Dinamo», KHL), Edgars Siksna (Karagandas «Sarjarka», VHL), Kristofers Bindulis (Hēršijas «Bears», AHL), Artūrs Salija («Nove Zamky», Slovākija), Ēriks Ševčenko (Dzjiliņas «Tsen Tou», VHL), Kristiāns Rubīns (Medisinhetas «Tigers», WHL).

Uzbrucēji: Roberts Bukarts (Zlīnas «Aukro Berani», Čehija), Ņikita Jevpalovs, Miķelis Rēdlihs, Miks Indrašis, Vitālijs Pavlovs, Gints Meija, Gunārs Skvorcovs, Oskars Batņa, Frenks Razgals, Māris Bičevskis (visi - Rīgas «Dinamo», KHL), Mārtiņš Karsums (Maskavas «Dinamo», KHL), Rodrigo Ābols («Orebro», Zviedrija), Mārtiņš Cipulis («Kurbads»), Renārs Krastenbergs (Ošavas «Generals», OHL).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu