Balcers Kaldera kausa izcīņā debitē ar negatīvu lietderību un zaudējumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: San Jose Barracuda

Daudzsološais Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers ceturtdien debitēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) izslēgšanas spēlēs jeb Kaldera kausa izcīņā, taču uzbrucējs spēli noslēdza ar negatīvu lietderības rādītāju -2, bet viņa pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» cieta zaudējumu.

Sanhosē komanda savā laukumā ar rezultātu 2:4 (0:1, 1:1, 1:2) atzina Tūsonas «Roadrunners» pārākumu, Rietumu konferences ceturtdaļfinālā līdz trim uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-1.

Balcers jau spēles otrajā minūtē nopelnīja divu minūšu noradījumu, ko pretinieki neizmantoja, taču latvietim kopumā šī nebija tā veiksmīgākā spēle, jo viņš divas reizes bija laukumā, kad pretinieki guva vārtus. Balcers pats izdarīja divus metienus, ar rezultativitāti neizceļoties.

«Barracuda» gan cīnījās atzīstami, spēles 46.minūtē panākot neizšķirtu 2:2, taču 75 sekundes pirms pamatlaika beigām Leins Pedersons viesiem guva uzvaras vārtus, bet 14 sekundes pirms trešā perioda beigām Dilans Stroms raidīja ripu tukšos Sanhosē kluba vārtos.

Sērijas otrā spēle sestdien atkal notiks «Barracuda» laukumā.

«Barracuda» tikai pēdējā spēļu kārtā nodrošināja vietu «play-off», nodrošinot ceturto vietu Klusā okeāna divīzijā, kurā labākā bija «Roadrunners» komanda.

Balcers, kuram šī arī ir pirmā AHL sezona, pamatturnīrā 67 spēlēs atzīmējās ar 23 vārtiem un 25 rezultatīvām piespēlēm. Latviešu hokejists regulārajā turnīrā bija pārliecinoši rezultatīvākais «Barracuda» spēlētājs, kā arī septītais labākais punktu guvējs starp līgas debitantiem.

Tikmēr piektdien Kaldera kausa izcīņu sāks Teodors Bļugers un Vilksbāres/Skrentonas «Penguins», kas viesos tiksies ar Šarlotas «Checkers».

Bļugers pamatturnīrā 70 spēlēs guva 21 vārtus un 24 reizes asistēja partneriem, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +16. Uzbrucējs ar 45 rezultativitātes punktiem bija trešais labākais komandā, kā arī otrs labākais vārtu guvējs.

AHL izslēgšanas spēlēs netika vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» un aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas «Bears», abiem hokejistiem ceturtdien papildinot Latvijas izlases rindas pirms divām pārbaudes spēlēm Slovākijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu