«Golden Knights» panāk izlīdzinājumu Stenlija kausa pusfinālā pret «Jets»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Vegasas «Golden Knights» vienība pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences fināla otrajā spēlē izbraukumā ar 3:1 (2:0, 0:0, 1:1) pārspēja Vinipegas «Jets», sērijā līdz četrām uzvarām panākot neizšķirtu 1-1.

Šā mača rezultātu 14.minūtē atklāja «Golden Knights» komandas slovāku uzbrucējs Tomāšs Tatars, bet četras minūtes vēlāk jau 2:0 panāca Džonatans Maršeso.

Lai arī 48.minūtē Kails Konors samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, Lasvegasas vienībai trešos vārtus tikai pusotru minūti vēlāk iemeta Maršeso.

«Jau no paša spēles sākuma cīnījāmies pašaizliedzīgi, kas mums ļāva iegūt divu vārtu pārsvaru. To mēs spējām nosargāt, jo spēlējām tiešām labi,» izteicās Maršeso.

«Golden Knights» aizvada tikai pirmo sezonu NHL, un tā ir visu laiku veiksmīgākā debitante Ziemeļamerikas vadošajās sporta līgās.

Lielisku sezonu aizvada arī «Jets», kas nedz pirms kluba atjaunošanas, nedz pēc tā nebija sasniegusi Stenlija kausa pusfinālu.

Stenlija kausa finālā kāda no šīm komandām tiksies ar Austrumu konferences labāko vienību, kur sērijā Vašingtonas «Capitals» ar 2-0 atrodas vadībā pret Tampabejas «Lightning».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu