Hedmans un Vasiļevskis sekmē «Lightning» pirmo uzvaru sērijā pret «Capitals»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Ar trim rezultativitātes punktiem izceļoties zviedru aizsargam Viktoram Hedmanam un 36 metienus atvairot krievu vārtsargam Andrejam Vasiļevskim, Tampabejas «Lightning» otrdien guva pirmo uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences finālsērijā pret Vašingtonas «Capitals».

«Lightning» sērijas trešajā spēlē viesos guva panākumu ar 4:2 (1:0, 3:1, 0:1), sērijā līdz četrām uzvarām samazinot deficītu līdz 1-2.

Hedmans guva vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, kas viesiem no Tampas mača 24.minūtē ļāva izvirzīties vadībā ar 3:0.

Lai arī otrajā periodā Brets Konolijs vienus vārtus atguva, «Lightning» trešajā trešdaļā atkal atguva trīs vārtu handikapu, izcīnot diezgan drošu uzvaru.

«Esmu hokejists, kuram ir jārada iespējas. Tam es sevi arī noskaņoju,» pēc otrdienas mača teica Hedmans. «Man jābūt efektīvam abos laukuma galos.»

Hedmans ar rezultativitāti izcēlies jau astoņos mačos pēc kārtas, pa šo laiku atzīmējoties ar vieniem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Pēc ne pārāk pārliecinoša snieguma pirmajos divos mačos teicamu sniegumu otrdien demonstrēja arī Vasiļevskis, atvairot 36 no 38 pretinieku metieniem. Tikmēr viņa kolēģis pretinieku vārtos Breidens Holtbijs atvairīja vien 19 no 23 metieniem, aizvadot neveiksmīgu maču.

Nākamā šīs sērijas spēle notiks ceturtdien Vašingtonā, bet pēc tam komandas atgriezīsies Tampā.

Tikmēr Rietumu konferences finālā pārsteidzošā līgas debitante Vegasas «Golden Knights» cīnās neizšķirti 1-1 ar Vinipegas «Jets».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu