NHL debitante «Golden Knights» izvirzās vadībā Rietumu konferences finālsērijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) debitante Vegasas «Golden Knights» trešdien Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences finālsērijas trešajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:0, 2:1, 1:1) pārspēja Vinipegas «Jets».

Lasvegasas komanda pirmajā mačā cieta zaudējumu, bet tagad izcīnījusi divus panākumus pēc kārtas, kas sērijā līdz četrām uzvarām ļauj atrasties vadībā ar 2-1.

Mača rezultātu jau 35. sekundē atklāja «Golden Knights» uzbrukuma līderis Džonatans Maršeso, kurš izlauzās viens pret pretinieku vārtsargu un raidīja ripu tīklā.

Otrā perioda sestajā minūtē Marks Šeifele bija precīzs no asa leņķa un panāca izlīdzinājumu, bet 12 sekundes vēlāk Džeimss Nīls pēc «Jets» vārtsarga kļūdas raidīja ripu tukšos vārtos un atjaunoja mājiniekiem vadību.

Pēc divarpus minūtēm «Golden Knights» vienības pārsvars sasniedza divus vārtus, jo precīzs no vārtu priekšas bija Alekss Tačs. Trešā perioda 18. sekundē Šeifele, palikts nepieskatīts vārtu priekšā, pretinieku pārsvaru samazināja.

Trīs sekundes pirms pamatlaika beigām Maršeso pielika punktu laukuma saimnieku uzvarai, raidot ripu tukšos «Jets» vārtos.

Lielisku sniegumu šajā mačā demonstrējas «Golden Knights» vārtsargs Marks Andrē Flerī, kurš atvairīja 33 pretinieku mestās ripas.

Sērijas ceturtā spēle notiks piektdien Lasvegasā, bet pēc tam komandas atgriezīsies Vinipegā.

Tikmēr Austrumu konferences finālsērijā Vašingtonas «Capitals» ir vadībā 2-1 pret Tampabejas «Lightning».

Pērn Stenlija kausa finālā Pitsbrugas «Penguins» ar 4-2 uzvarēja Nešvilas «Predators» komandu, pitsburgiešiem pie kausa tiekot otro gadu pēc kārtas. Abas pērnā gada finālistes šogad apstājās konferences pusfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu