TVNET no Dānijas: Līdzjutēji ar dziesmām sveic Latvijas hokejistus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātu Dānijā noslēgusi ar godam izcīnītu astoto vietu un saviem līdzjutējiem sagādātajām pozitīvajām emocijām. Ceturtdien Kopenhāgenā uz ceturtdaļfināla spēli ar Zviedriju klātienē bija aptuveni 300 līdzjutēju no Latvijas, kādai daļai no viņiem pēc cīņas pacietīgi vairāk nekā stundu gaidot pie arēnas, lai klātienē sveiktu savus varoņus.

Pacietība bija tā vērta, spēlētājiem no halles iznākot fanu dziesmu un ovāciju pavadībā. Kā novēroja portāls TVNET, lielākās gaviles tika veltītas izlases vārtsargam Elvim Merzļikinam, taču arī pārējie komandas spēlētāji tika sagaidīti ar gavilēm. Hokejisti nepalika parādā, sniedzot autogrāfus, kopīgi fotografējoties un vienam otram no līdzjutējiem tiekot arī pie hokeja nūjām.

Uzreiz pēc spēles izlases spēlētāji, tiekoties ar žurnālistiem tā dēvētajā mix zonā, bija sašļukuši un pat ērcīgi, tomēr vairāk nekā pēc pusotras stundas viņi, redzot tik sirsnīgu sveikšanu, jau smaidīja un izbaudīja fanu sirsnību.

Latviešu dziesmas pie «Royal Arena» halles nenorima vēl labu laiku arī pēc tam, kad spēlētāji jau bija devušies uz netālu esošo «Crowne Plaza» viesnīcu.

Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionāts ir noslēdzies, piektdien komandai atgriežoties dzimtenē, kur, domājams, sagaidītāju pulks būs krietni iespaidīgāks, jo puiši ir pelnījuši, lai mājās tiek sagaidīti ar glanci.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu