«Lightning» viesos uzvar «Capitals» un panāk neizšķirtu Austrumu konferences finālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Tampabejas «Lightning» hokejisti piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas ceturtajā Austrumu konferences finālspēlē ar rezultātu 4:2 (2:1, 0:1, 2:0) pretinieku laukumā pārspēja Vašingtonas «Capitals».

Līdz ar to rezultāts Austrumu konferences fināla sērijā kļuvis neizšķirts 2-2.

Spēles rezultātu pirmās trešdaļas ievadā ar spēcīgu un precīzu sitienu atklāja «Capitals» hokejists Dmitrijs Orlovs, bet pēc nedaudz vairāk kā minūtes Tampabejas komanda izmantoja «Capitals» kļūdu savā aizsardzības zonā, vārtus gūstot Breidenam Pointam.

Pirmo 20 minūšu turpinājumā vairākumu realizēja Stīvens Stemkoss, bet otrajā trešdaļā rezultātu izlīdzināja Jevgeņijs Kuzņecovs, kurš pretuzbrukumā ripu vārtos meta no tuvas distances.

Pēdējā trešdaļa veiksmīgāka izrādījās «Lightning», kas vispirms izvirzījās vadībā pēc Aleksandra Kilorna precīzā metiena no vārtu priekšas, bet mača izskaņā Entonijs Kirelli ripu meta tukšos vārtos un palīdzēja savai komandai izlīdzināt sēriju.

Sērijas piektā spēle notiks svētdien Tampā, bet pēc tam komandas atgriezīsies Vašingtonā.

Tikmēr Rietumu konferences finālsērijā Vegasas «Golden Knights» ar rezultātu 2-1 ir vadībā pret Vinipegas «Jets»

Pērn Stenlija kausa finālā Pitsburgas «Penguins» ar 4-2 uzvarēja Nešvilas «Predators» komandu, pitsburgiešiem pie kausa tiekot otro gadu pēc kārtas. Abas pērnā gada finālistes šogad apstājās konferences pusfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu