Mājās sagaidīti vairāki Latvijas hokejisti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Vairāki Latvijas izlases hokejisti, kuri Dānijā notiekošajā pasaules čempionātā izcīnīja astoto vietu, dzimtenē atgriezās piektdien dažādos laikos.

Latvijas izlase ceturtdien pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā ar 2:3 aizraujošā cīņā piekāpās Zviedrijai, noslēdzot dalību turnīrā ar izcīnītu astoto vietu.

Uzbrucējs Vitālijs Pavlovs un vārtsargs Kristers Gudļevskis uz Latviju devās jau agrā piektdienas rītā, pēcāk atsevišķi lidoja arī brāļi Roberts un Rihards Bukarti, kā arī aizsargs Edgars Siksna, kuriem reiss no Kopenhāgenas bija caur Somijas galvaspilsētu Helsinkiem.

Neilgi pirms dienas vidus Latvijā ielidoja Miķelis Rēdlihs, Ralfs Freibergs, Gints Meija, video treneris Pēteris Groms un galvenā trenera palīgs Artis Ābols.

Savukārt ap plkst.13.30 mājās atgriezās Frenks Razgals un Kristiāns Rubīns, bet aptuveni plkst.17.30 ielidoja Elvis Merzļikins, Rodrigo Ābols un Ronalds Ķēniņš.

Iepriekšējo reizi pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā Latvijas izlase piedalījās 2009.gadā, kad Šveicē atkārtoja savu visu laiku labāko rezultātu un ierindojās septītajā vietā. Šāds sasniegums Latvijas izlasei padevies arī 1997. un 2004.gadā.

Pērn tika gūta desmitā vieta. Vēl pirms tam, kad Latviju attiecīgi 2015.gadā vadīja Aleksandrs Beļavskis, bet 2016.gadā Leonīds Beresņevs, tā ieņēma 13.vietu. Savukārt vēl pirms tam trīs čempionātos Teda Nolana vadībā Latvija 2012.gadā bija desmitā, bet nākamajos divos gados ieņēma 11.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu