NHL debitante «Golden Knights» nonāk uzvaras attālumā no Stenlija kausa fināla

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences finālsērijā trešo panākumu guva piektdien Vegasas «Golden Knights» hokejisti, kas sērijas ceturtajā mačā ar 3:2 savā laukumā pieveica Vinipegas «Jets».

Līdz ar to līgā pirmo sezonu spēlējošā «Golden Knights» nonākusi viena panākuma attālumā no iekļūšanas Stenlija kausa izcīņas finālā.

Sēriju ar uzvaru sāka «Jets», bet nākamajos trijos mačos panākumu guvusi Vegasas vienība.

Mača rezultātu jau trešajā minūtē atklāja viens no «Golden Knights» vadošajiem uzbrucējiem Viljams Kārlsons, kurš vairākumā bija precīzs no iemetienu apļa. Otrā perioda vidū komandas apmainījās ar diviem vārtiem - vispirms Patriks Laine ar gandrīz identisku metienu kā Kārslons izlīdzināja rezultātu, bet nepilnu minūti vēlāk Tomāšs Noseks no vārtu priekšas panāca 2:1.

Trešā perioda sestajā minūtē Tailers Maierss iebakstīja ripu mājinieku vārtos un vēlreiz izlīdzināja rezultātu, bet septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Reilijs Smits pretuzbrukumā panāca 3:2, ar šādu rezultātu noslēdzoties arī mačam.

«Koncentrējamies no spēles uz spēli, nedomājot par to, kas būs tālāk. Nākamā spēle būs smaga, tās pēdējās vienmēr ir tās grūtākās,» teica Vegasas komandas vārtsargs Marks Anrē Flerī, kurš šā gada Stenlija kausa izcīņā vidēji mačā ielaidis 1,72 vārtus un atvairījis 94,5% metienu.

Zīmīgi, ka pirms sezonas «Golden Knights» izredzes izcīnīt Stenlija kausu tika vērtētas ar 1:500.

Svētdien abas komandas spēkosies Vinipegā.

Tikmēr Austrumu konferences finālsērijā Vašingtonas «Capitals» cīnās neizšķirti 2-2 pret Tampabejas «Lightning».

Pērn Stenlija kausa finālā Pitsbrugas «Penguins» ar 4-2 uzvarēja Nešvilas «Predators» komandu, pitsburgiešiem pie kausa tiekot otro gadu pēc kārtas. Abas pērnā gada finālistes šogad apstājās konferences pusfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu