Rīgas «Dinamo» sagatavošanās ciklā aizvadīs 9 pārbaudes spēles

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas «Dinamo» komanda, gatavojoties 2018./2019. gada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, piedalīsies divos pārbaudes turnīros – Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā un tradicionālajā «Latvijas Dzelzceļa kausa» izcīņā Arēnā Rīga, kopumā sagatavošanās ciklā aizvadot 9 pārbaudes mačus. Turnīrā Rīgā piedalīsies Šveices klubs «Davos».

2018./2019. gada KHL sezona sāksies 1. septembrī, tādēļ «Dinamo» komanda gatavošanos jaunajai sezonai arī sāks jūlijā, vispirms veicot medicīniskās pārbaudes, kā arī trenējoties Piņķos, bet pēc tam aizvadīs treniņnometni Liepājas Olimpiskajā centrā.

No 5. līdz 11. augustam Rīgas komanda piedalīsies hokeja turnīrā Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā «Gubernatora kauss 2018», kurā bez «Dinamo» hokejistiem spēlēs arī mājinieki Ņižņijnovgorodas «Torpedo», kā arī Maskavas «Dinamo», Jekaterinburgas «Avtomobilist», Maskavas «Spartak» un Minskas «Dinamo». Visas komandas aizvadīs viena apļa turnīru, kopā katra aizvadot piecas spēles.

Savukārt no 21. līdz 26. augustam «Arēnā Rīga» norisināsies tradicionālais starptautiskais hokeja turnīrs «Latvijas Dzelzceļa kauss 2018». Turnīrā šogad piedalīsies piecas komandas – Rīgas «Dinamo», Jaroslavļas «Lokomotiv», Kazaņas «Ak Bars», Minskas «Dinamo» un pirmo reizi arī Šveices spēcīgākās līgas NLA komanda HC «Davos». Visas komandas aizvadīs viena apļa turnīru, kopā katra aizvadot četras spēles.

Rīgas «Dinamo» pirmssezonas pārbaudes spēles (Latvijas laiks)

Hokeja turnīrs «Gubernatora kauss 2018»

  • 5. augusts plkst. 12:00 Ņižņijnovgorda, Maskavas «Dinamo» - Rīgas «Dinamo»;
  • 6. augusts plkst. 19:00 Ņižņijnovgorda, Minskas «Dinamo» - Rīgas «Dinamo»;
  • 7. augusts plkst. 19:00 Ņižņijnovgorda, «Torpedo» - Rīgas «Dinamo»;
  • 9. augusts plkst. 15:00 Ņižņijnovgorda, «Avtomobilist» - Rīgas «Dinamo»;
  • 10. augusts plkst. 15:00 Ņižņijnovgorda, «Spartak» - Rīgas «Dinamo».

«Latvijas Dzelzceļa kauss 2018»

  • 21. augusts plkst. 19:30 Arēna Rīga, Rīgas «Dinamo» – Minskas «Dinamo»;
  • 22. augusts plkst. 19:30 Arēna Rīga, Rīgas «Dinamo» – «Lokomotiv»;
  • 25. augusts plkst. 17:00 Arēna Rīga, Rīgas «Dinamo» – «Ak Bars»;
  • 26. augusts plkst. 17:00 Arēna Rīga, Rīgas «Dinamo» – HC «Davos».
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu