Neskatoties uz savu jauno amatu, Hārtlijs arī turpmāk vadīs Latvijas izlasi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Neskatoties uz savu jauno amatu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Omskas «Avangard», kanādiešu speciālists Bobs Hārtlijs turpinās vadīt Latvijas hokeja valstsvienību, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

«Avangard» svētdien vēlu vakarā paziņoja, ka Hārtlijs apstiprināts komandas galvenā trenera amatā, noslēdzot līgumu uz divām sezonām.

Neskatoties uz savu jauno amatu, kanādiešu speciālists arī turpmāk vadīs Latvijas nacionālo izlasi, vēsta LHF.

57 gadus vecais Hārtlijs šo KHL izaicinājumu pieņēmis, saskaņojot ar LHF.

Hārtlijs par Latvijas izlases treneri strādā jau divas sezonas. Kanādieša vadībā valstsvienība šajā pavasarī iekļuva pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā, kas nebija izdevies pēdējos deviņus gadus.

Pērn augustā Hārtlijs parakstīja līgumu ar LHF, vienojoties par sadarbību uz piecām sezonām jeb līdz 2022. gadam.

Hārtlija līgumā iekļauts punkts, ka viņš var strādāt arī kādā Eiropas klubā, ja tiek izpildīti LHF nosacījumi ierasties darbā ar Latvijas izlasi noteiktajos datumos.

Tāpat līgumā ir atruna, ka Hārtlijs var arī lauzt vienošanos, ja vien saņem darba piedāvājumu no Nacionālās hokeja līgas kluba.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu