«Capitals» uz astoņiem gadiem noslēdz līgumu ar aizsargu Karlsonu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kim Klement / REUTERS

Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās sezonas Stenlija kausa ieguvēja Vašingtonas «Capitals» parakstījusi astoņu gadu līgumu ar vienības aizsargu Džonu Karlsonu.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās sezonas Stenlija kausa ieguvēja Vašingtonas «Capitals» parakstījusi astoņu gadu līgumu ar vienības aizsargu Džonu Karlsonu.

Šajā svētdienā Karlsons kļūtu par neierobežoti brīvo aģentu, bet tagad parakstījis līgumu ar algu astoņi miljoni ASV dolāru (6,9 miljoni eiro) gadā.

Pašlaik 28 gadus vecais Karlsons aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā guva 15 vārtus un veica 53 rezultatīvas piespēles, bet Stenlija kausa izcīņā viņam pieci vārti un 15 rezultatīvas piespēles.

«Tādi aizsargi kā Džons mūsu līgā ir vērtība, un savos 28 gados viņš tikai sasniedz īsto briedumu. Esam gandarīti, ka abas puses panākušas vienošanos un viņš savu karjeru turpinās «Capitals» komandā,» NHL citē «Capitals» ģenerālmenedžera Braiena Maklelana teikto.

«Capitals» Karlsonu izraudzījās 2008.gada draftā ar 27.numuru. Amerikāņu aizsargs visas savas līdzšinējās deviņas sezonas NHL pavadījis ASV galvaspilsētas komandā. NHL karjeras laikā viņš guvis 77 vārtus un veicis 256 rezultatīvas piespēles.

Lai iekļautos algu griestos, «Capitals» sestdien uz Kolorādo «Avalanche» aizmainīja aizsargu Bruksu Orpiku un vārtsargu Filipu Grūbaueru. «Avalanche» ar Grūbaueru noslēdza līgumu uz trim gadiem par desmit miljoniem ASV dolāru (8,6 miljoniem eiro).

«Capitals» pirms divām nedēļām triumfēja Stenlija kausa izcīņā, finālsērijā ar 4-1 uzvarot līgas debitanti Vegasas «Golden Knights». Vašingtonas hokeja klubs pie hokeja prestižākās balvas tika pirmo reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu