Rīgas «Dinamo» paraksta līgumu ar krievu vārtsargu Biļalovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» papildinājis sastāvu ar 23 gadus veco krievu vārtsargu Timuru Biļalovu, kurš iepriekšējā sezonā pārstāvēja Kazaņas «Ak Bars» un Hantimansijskas «Jugra» komandu, vēsta vienības mājas lapa.

Biļalovs (augums 180 cm, svars 80 kg) dzimis 1995. gada 28. martā Krievijas pilsētā Kazaņā. Hokejista karjeru viņš sāka Kazaņā, Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL) pārstāvot Kazaņas «Irbis».

Tāpat viņš spēlējis arī Krievijas augstākajā līgā (VHL), kur pārstāvējis Orskas «Južnij Ural», Aļmetjevskas «Neftjanik» un Kazaņas «Bars».

KHL čempionātā kopumā Biļalovs «Ak Bars» rindās aizvadījis 12 spēles, vidēji spēlē atvairot 92,8% metienu.

Biļalovs ticis atzīts par MHL 2012./2013. gada sezonas labāko vārtsargu. 2015./2016. gada sezonā kļuva par VHL čempionu, kā ar tika atzīts par izslēgšanas spēļu vērtīgāko spēlētāju.

2018./2019. gada sezonas KHL regulāro čempionātu Rīgas «Dinamo» sāks 2. septembrī izbraukumā pret Jekaterinburgas «Avtomobilist».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu