Nolans nebūs ar izlasi pret Znaroka vadīto Krieviju (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ar Latvijas hokeja valstsvienību šonedēļ gaidāmajās pārbaudes spēlēs pret Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Krievijas izlasi nebūs galvenais treneris Teds Nolans, portāls TVNET uzzināja no Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretāra Māra Gorbunova.

Kanādas speciālistam Ziemeļamerikā nāksies uzkavēties nedaudz ilgāk, nekā sākotnēji tika plānots. Iepriekš Nolana ierašanās Latvijā tika plānota laikā no 16. līdz 18. aprīlim.

Latvijas izlasi spēlēs pret Krieviju vadīs Toms Kūlens un Kārlis Zirnis, kā tas bija pirmajās divās pārbaudes spēlēs izbraukumā pret Somiju.

Ar Krievijas izlasi Latvijas komanda tiksies 18. un 19. aprīlī «Arēnā Rīga». Znaroks pirms šiem mačiem sācis sastāva sijāšanu. Tikmēr Vītoliņš norādīja, ka Rīgā Krievijas valstsvienība ieradīsies bez NHL spēlētājiem sastāvā.

Pēdējās divas pārbaudes spēles Latvijas hokejisti «Euro Hockey Challenge» ietvaros aizvadīs 25. un 26. aprīlī Rīgā pret Francijas izlasi. Pēc tam (1. un 2. maijā) Teda Nolana vadītā komanda Slovākijā tiksies ar turnīra mājinieci un Norvēģiju.

Uz spēlēm Slovākijā komandai, visticamāk, pievienosies uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš šosezon tika atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo «Sabres» labāko debitantu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu