Lipmanam bijusi nopietna saruna ar Nolanu (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidentam Kirovam Lipmanam bijusi nopietna saruna ar Latvijas nacionālās komandas galveno treneri Tedu Nolanu, viņš atklājis laikrakstam «Diena».

Latvijas izlasei šonedēļ Rīgā paredzētas divas pārbaudes spēles ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Krievijas komandu, taču uz šīm spēlēm nebūs Nolans, jo aizkavējies Ziemeļamerikā.

«Man ar viņu bija nopietna saruna, un es joprojām ceru, ka viņš ieradīsies pirms spēlēm ar Krieviju, kas man būtu ļoti svarīgi,» izteicies Lipmans. «Galu galā nevajadzētu aizmirst, ka viņš desmit gadus bija bez darba. Ja viņš nebūtu ticis ar Latvijas izlasi uz olimpiskajām spēlēm, Nolans joprojām droši vien būtu bez darba.»

Lipmans atteicies nosaukt konkrētus iemeslus, kāpēc Nolans aizkavējies Ziemeļamerikā.

Ar Krievijas izlasi Latvijas komanda tiksies 18. un 19. aprīlī «Arēnā Rīga».

Latvijas valstsvienības rindas papildinājuši vārtsargi Edgars Masaļskis, Ivars Punnenovs, aizsargs Artūrs Kulda, kā arī uzbrucēji Herberts Vasiļjevs, Kaspars Daugaviņš un Armands Bērziņš.

Vēlāk komandai solījuši pievienoties arī Miķelis Rēdlihs un Lauris Dārziņš.

Zināms, ka piektdien Latvijas izlases vārtus sargās Masaļskis, bet otrajā spēlē par vārtu drošību varētu gādāt cits vārtu vīrs.

Iepriekš Vītoliņš norādīja, ka Rīgā Krievijas valstsvienība ieradīsies bez NHL spēlētājiem sastāvā.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu