Kūlens: Turpināsies jauno spēlētāju vērtēšana (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas hokeja izlase ir apmierināta ar panākumu pār Krieviju, tomēr turpināsies smags darbs un jauno spēlētāju vērtēšana pirms pasaules čempionāta, uzskata valstsvienības treneris Toms Kūlens.

Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra spēlē sestdien Latvija ar rezultātu 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) savā laukumā pieveica Krievijas valstsvienību, ko vada bijušie Latvijas izlases spēlētāji un tās treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Vienīgos vārtus cīņas 30.minūtē guva Juris Štāls, bet Latvijas izlases vārtos ar «sauso» maču debitēja 19 gadus vecais Ivars Punnenovs.

«Spēlētāji smagi strādāja, bet darbs turpinās. Joprojām vērtējam jaunos spēlētājus, kuri cenšas iekļūt izlasē,» izteicās Kūlens, sakot, ka Punnenovs spēlējis ļoti labi.

Tāpat Kūlens atzina, ka pirmajā trešdaļā gūtas traumas dēļ, visticamāk, šosezon vairs laukumā nevarēs doties Ēriks Ševčenko.

«Ja vakar pietika spēka, šodien tā nedaudz pietrūka,» atzina Znaroks, kura vadībā Krievijas izlases spēlētāji pirms mačiem aizvadīja smagus treniņus. Kā izteicās treneris, vairāk viņam patikusi piektdienas spēle.

Latvijas izlasi pašlaik trenē Toms Kūlens, Kārlis Zirnis un Juris Klodāns, bet galvenais treneris Teds Nolans komandai pievienosies ap nākamās nedēļas beigām.

Pirmajās divās EHC turnīra spēlēs Latvijas izlase pagājušajā nedēļā izbraukumā divreiz ar 1:5 zaudēja Somijai, bet piektdien tā piekāpās Krievijai ar 2:3.

Gan Somija, gan Krievija gaidāmajā pasaules čempionātā spēlēs vienā apakšgrupā ar Latviju.

Turpinājumā, 25. un 26.aprīlī, Rīgā Latvijas izlasei gaidāmas vēl divas EHC turnīra spēles pret Franciju. Savukārt pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta tiks aizvadītas Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, kad no 1. līdz 3.maijam Latvijas izlase piedalīsies trīs valstu pārbaudes turnīrā. Bez mājiniekiem slovākiem turnīrā piedalīsies vēl Norvēģijas valstsvienība.

Pasaules čempionāts Minskā risināsies no 9. līdz 25.maijam. Latvijas izlase tajā spēlēs vienā apakšgrupā ar Somiju, Krieviju, ASV, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu