Latvijas izlase kļūst arvien spēcīgāka! (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas nacionālajai valstsvienībai, gatavojoties pasaules čempionātam Minskā, pievienojušies vēl seši hokejisti, TVNET apstiprināja LHF preses dienests.

Otrdien uz ledus «OZO hallē» kāpa arī uzbrucēji Herberts Vasiļjevs, Kaspars Daugaviņš, Aleksandrs Ņiživijs, Miķelis Rēdlihs, Lauris Bajarūns un aizsargs Māris Jass.

LHF preses sekretārs sarunā ar TVNET atklāja, ka joprojām no angīnas atkopjas uzbrucējs Lauris Dārziņš. Viņš, iespējams, slidot varētu sākt nākamās nedēļas sākumā.

Tāpat valstsvienības rindas nākamnedēļ pastiprināšot divkārtējais Šveices augstākās līgas čempions Ronalds Ķēniņš un Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo «Sabres» uzbrucējs Zemgus Girgensons.

Vēl jāatzīmē, ka, iespējams, jāvārdu dalībai čempionātam teikšot pieredzējušais aizsargs Georgijs Pujacs. Viņš kopā ar ģimeni bija aizbraucis atpūsties, bet tagad ir atgriezies Latvijā.

Latvijas komandu pašlaik trenē Toms Kūlens, Kārlis Zirnis un Juris Klodāns, bet galvenais treneris Teds Nolans komandai pievienosies nākamās nedēļas sākumā.

Atgādināsim, ka pagājušās nedēļas nogalē Latvija aizvadīja divas pārbaudes (2:3, 1:0) ar Oļega Znaroka vadīto Krievijas valstsvienību.

Turpinājumā mūsu hokejisti 25. un 26. aprīlī «Arēnā Rīga» spēkosies ar Francijas vienību.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu