Dārziņš: Izskatās, ka uz pasaules čempionātu nebraukšu (51)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vadošais Latvijas uzbrucējs Lauris Dārziņš angīnas dēļ, visticamāk, nepiedalīsies pasaules čempionāta Minskā, portālam «sportacentrs.com» atklāja pats sportists.

«Šobrīd esmu pie sistēmas, joprojām dzeru arī antibiotikas, un izskatās, ka uz Minsku nepaspēšu,» sacīja latviešu uzbrucējs, kurš 2013.gada PČ bija Latvijas izlases kapteinis.

Tikmēr LHF sarunā ar TVNET sīkāku informāciju par hokejista veselības stāvokli un dalību čempionātā nesniedza.

Šo sezonu Dārziņš iesāka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Čeļabinskas «Traktor», bet pēc tam pārcēlās uz Rīgas «Dinamo» komandu.

Pērnā gada pasaules čempionātā Helsinkos Dārziņš septiņās izcēlās ar pieciem precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli. Savukārt šā gada Soču olimpiskajās spēlēs latvietis tika pie pieciem (4+1) rezultativitātes punktiem.

Atgādināsim, ka uz Minsku šajā pavasarī nebrauks arī centra uzbrucējs Jānis Sprukts un aizsargi Oskars Bārtulis, Krišjānis Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Jānis Andersons.

Latvijas komanda pasaules čempionātā cīnīsies vienā apakšgrupā kopā ar ASV, Somiju, Krieviju, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu