Daugaviņš noslēdzis līgumu ar Vītoliņa vadīto Maskavas «Dinamo» (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas nacionālās hokeja komandas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pievienojies divkārtējai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienībai Maskavas «Dinamo», ko vada Latvijas speciālists Harijs Vītoliņš. Vienības mājas lapā vēstīts, ka līgumu abas puses noslēgušas uz diviem gadiem.

25 gadus vecais Latvijas izlases uzbrucējs aizvadīja lielisku sezonu Šveices augstākās līgas (NLA) čempionātā. Regulārajā sezonā, pārstāvot Ženēvas «Servette» komandu, viņš 44 mačos guva 18 vārtus un veica 26 rezultatīvas piespēles partneriem.

Savukārt izslēgšanas spēļu turnīrā 12 spēlēs Daugaviņš izcēlās ar 5 vārtu guvumiem un 8 rezultatīvām piespēlēm.

Trešdien Rīgas «Dinamo» komandas ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs atklāja, ka klubs tiesības uz Daugaviņu atdevis Harija Vītoliņa vadītajai vienībai.

2012./2013. gada sezonu uzbrucējs noslēdza Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Bostonas «Bruins», kas pagarināt līgumsaistības pēcāk nepiedāvāja.

Kopumā NHL Daugaviņš aizvadījis 98 spēles, kurās guvis 6 vārtu un veicis 9 piespēles. Pasaules spēcīgākajā līgā viņš pārstāvējis arī Otavas «Senators» komandu, kas 2006. gada drafta ceremonija latvieti izvēlējās ar 91. numuru.

Jau iepriekš hokeja aprindās klīda runas, ka Maskavas «Dinamo» vienībai varētu pievienoties kāds no Latvijas izlases hokejistiem. Pagājušajā sezonā Krievijas galvaspilsētas klubu pārstāvēja Mārtiņš Karsums, kam spēkā līgums arī uz nākamo sezonu.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu