Lipmans: Ar Sprukta lēmumu neesmu apmierināts, bet viņš bija godīgs (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans sarunā ar «Latvijas Avīzi» pastāstīja par uzbrucēja Jāņa Sprukta lēmumu nespēlēt šā gada pasaules čempionātā Minskā.

«Es tikai gribētu, lai hokejisti ir godīgāki. Lai cik arī esmu neapmierināts ar Jāņa Sprukta atteikumu, bet viņš vismaz bija godīgs. Ja negribi spēlēt, tad negribi, bet nevajag tēlot, ka ir veselības problēmas,» avīzē citēts Lipmans.

32 gadus vecais Sprukts Latvijas valstsvienību pārstāvējis deviņos pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs.

Atgādināsim, ka Sprukts šā pavasara pasaules čempionātā nepiedalīsies, attaisnojoties ar nogurumu, kurš sakrājies sezonas laikā.

Savukārt LHF prezidentam lielu prieku sagādā gados jaunie spēlētāji. Pēc pārbaudes spēles (1:0) ar Krievijas valstsvienību Kirovs piegājis klāt pie Ivara Punnenova un teicis: «Tu esi otrs Gudļevskis.»

Šogad Latvijas valstsvienībai pasaules čempionātā solās būt pieklājīgi nokomplektēts vārtsargu sastāvs. Bez Edgara Masaļska un Kristera Gudļevska uz vietu sastāvā vēl pretendē Punnenovs, Elvis Merzļikins un Ervīns Muštukovs.

Šo piektdien un sestdien mūsu komanda aizvadīs divas pārbaudes cīņas ar Francijas hokejistiem.

Pasaules čempionātā Latvija cīnīsies vienā apakšgrupā ar Krieviju, Somiju, Šveici, ASV, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu