Znaroka vadītā izlase vēršas pie žurnālistiem pēc atbalsta (13)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Krievijas hokeja izlase ceturtdien izplatījusi paziņojumu, kurā vēršas pie žurnālistiem, lūdzot tiem atbalstu un sapratni pasaules čempionāta laikā, vēsta Krievijas mediji.

Izplatītajā paziņojumā žurnālisti aicināti izlases spēlētājiem neuzdot jautājumus, kas nav tieši saistīti ar pasaules čempionātu.

«Ar nožēlu, bet pirmajā dienā, ko izlase aizvadīja Minskā, daži [žurnālistu] jautājumi skāra tās tēmas, kuras nav saistītas ar komandas un tās 26 spēlētāju dzīvi. Jautājumi par hokejistiem, kuri dažādu iemeslu dēļ nav atlidojuši uz Minsku, kā arī par notikumiem NHL regulārajā čempionātā, lielā mērā ir [hokejistu] uzmanības novēršana,» teikts paziņojumā.

Tajā arī minēts, ka pēc neveiksmēm iepriekšējos divos lielajos turnīros, kuros Krievija cieta neveiksmes, 2013. gada pasaules čempionāta un 2014. gada olimpisko spēļu ceturtdaļfinālos, valstsvienībai nav tiesību sarūgtināt līdzjutēju miljonus dzimtenē.

«Šajā situācijā jūsu [mediju] atbalsts ir nepieciešams kā nekad, jo galarezultāts ir atkarīgs arī no žurnālistu enerģētikas, no jautājumiem un, ja skatās dziļāk, - no žurnālistu sociālā pieprasījuma,» minēts paziņojumā.

Oļega Znaroka trenētā Krievijas izlase pasaules čempionātu piektdien sāks pret Šveices izlasi, savukārt ar Latviju spēlēs 17. maijā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu