Mājiniece Baltkrievija nerealizē «bullīti» un zaudē Zviedrijai (12)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Par pēdējo pasaules čempionāta (PČ) pusfinālisti ceturtdien kļuva Zviedrijas hokeja valstsvienība, kas ceturtdaļfināla mačā smagā cīņā ar 3:2 Minskā pārspēja sacensību mājinieci Baltkrieviju.

Spēles sākumā pārliecinoši labāki bija zviedru hokejisti, tomēr pirmajā trešdaļā guva vien vienus vārtus, izceļoties Niklasam Dānielsonam.

Tomēr otrajā trešdaļā jau metienu attiecībā priekšā bija Baltkrievija, kas pēc naturalizētā Džefa Pleta un Alekseja Jefimenko metieniem pārņēma vadību. Trešdaļas beigās gan zviedriem izlīdzinājumu panāca Džimijs Ēriksons.

Trešajā trešdaļā ritēja līdzīga cīņa un 13.minūtē baltkrieviem bija lieliska iespēja pārņemt vadību - pēc Matīasa Ēkholma pārkāpuma uz zviedru vārtiem tika nozīmēts soda metiens, ko Aleksejs Kaļužnijs nerealizēja.

Jau pēc nepilnas minūtes tieši Ēkholms guva uzvaras vārtus, kad, izmantojot baltkrievu nomaiņu, ieslidoja zonā, apslidoja vārtus un bija precīzs.

Pusfinālā pašreizējā pasaules čempionvienība Zviedrija tiksies ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Krievijas komandu, kas ceturtdaļfināla mačā ar 3:0 apspēlēja Francijas izlasi.

Otrā pusfinālā Somijas komanda spēkosies ar Čehijas izlasi.

Abas pusfināla spēles notiks sestdien, cīņas par bronzas un zelta medaļām risināsies svētdien.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu