Zviedru aizsargs: Esmu pārliecināts - mēs apstādināsim Krieviju (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zviedrijas valstsvienības aizsargs Matiass Ekholms pasaules čempionāta (PČ) pusfinālā vēlas uzveikt Oļega Znaroka vadīto Krievijas izlasi, kas Minskā līdz šim vēl nav izjutusi zaudējumu rūgtumu.

«Krievijas valstsvienības rīcībā ir ļoti augstas klases hokejisti,» «R-Sport» citēts Ekholms. «Komandu pārstāv gan Ovečkins, gan Malkins. Mēs nedrīkstam dot viņiem iespēju spēlēt savu spēli.»

Ceturtdaļfinālā Zviedrijas izlase ar 3:2 sīvā cīņā uzveica mājinieci Baltkrieviju. Tieši Ekholms savas izlases rindās guva uzvaras vārtus.

«Ceru, ka mēs būsim pirmie, kas apstādinās Krieviju. Ne tikai ceru, bet esmu pārliecināts. Eam pietiekami labi, lai to paveiktu,» izteicās zviedrs.

Krievija un Zviedrija savu maču aizvadīs sestdien plkst.14:45 pēc Latvijas laika. Savukārt otrā pusfinālā plkst.18:45 Čehija spēkosies ar Somijas komandu.

Pasaules čempionāts Baltkrievijas galvaspilsētā norisināsies no 9. līdz 25. maijam.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu