Znaroks: Šī vairs nav tā Francija, kuru var uzvarēt 7:2 (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas nacionālās komandas galvenais treneris pēc iekļūšanas pasaules čempionāta (PČ) pusfinālā paslavēja Francijas izlasi, nosaucot to par labu komandu, kas pēdējos gados ļoti strauji progresējusi.

«Tā ir ļoti laba komanda,» pēc uzvaras 3:0 ceturtdaļfināla mačā sacīja Znaroks. «Labi, ka uzvarējām. Pēdējos gados Francija ir ļoti strauji progresējusi. Divreiz izgājām vienatnē pret vārtsargu un varējām vēl gūt vārtus.»

Znaroks gan nav apmierināts ar sniegumu, kad komandai ir viena vai divu spēlētāju priekšrocības. «Mums jāturpina strādāt pie vairākuma realizācijas. Tas neaizgāja, un treniņos pie tā strādāsim,» izdevumā «championat.com» sacīja Znaroks.

Pusfinālā Krievijas valstsvienībai būs jāspēkojas ar Zviedrijas valstsvienību, kura ceturtdaļfināla mačā 3:2 izcīnīja panākumu pār turnīra mājinieci Baltkrieviju.

Pēc pirmajiem diviem vārtu guvumiem Znaroka prāts vēl nebija mierīgs. «Pēc trešajiem gūtajiem vārtiem man kļuva vieglāk. Šī vairs nav tā Francija, kad varēja apspēlēt ar 7:2.»

Otrā pusfināla pārī Somija tiksies ar Čehiju.

Abas pusfināla spēles notiks sestdien, cīņas par bronzas un zelta medaļām risināsies svētdien.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu