Znaroks: Visa loža bija šokā no manām sarunām (86)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc triumfa pasaules čempionātā, kura finālā svētdien Minskā (Baltkrievija) ar 5:2 uzvarēja Somijas valstsvienību, sacīja, ka panākums ir visas komandas nopelns.

«Nezinu, kas ir mūsu čempionu komandas noslēpums,» viņu citē aģentūra «R-Sport». «Droši vien esam savākuši labus puišus ar raksturu, kuri spēlē ar traumām, uz komandu un skaisti spēlē. Nedomāju, ka tas ir liels mans nopelns. Tas viss ir viņu.»

Znaroks diskvalifikācijas dēļ nevarēja piedalīties komandas vadīšanā un apbalvošanas ceremonijā, bet viņš pēc mača izgāja uz laukuma un piedalījās svinībās.

«Sākumā biju mierīgs, bet vēlāk sāku nervozēt. Visa loža bija šokā, dzirdot manas sarunas. Runāju, ko un kā puišiem nepieciešams darīt,» teica Znaroks, kurš šo maču bija spiests vērot no tribīnēm.

«Sākumā mēs tikām presingoti. Domāju, ka jāņem 30 sekunžu pārtraukums, bet vēlāk kļuva mierīgāk. Kopumā strādājām veiksmīgi, viss ir labi,» pastāstīja Znaroks.

Galvenā trenera asistents Harijs Vītoliņš atklāja, ka spēles pārtraukumos konsultējies ar Znaroku ārpus halles.

Komentāri (86)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu