Laikraksts aicina sodīt Znaroku par komandas vadīšanu (134)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zviedrijas laikraksts «Aftonbladet» aicina Starptautisko hokeja federāciju (IIHF) rīkoties, lai sodītu Oļegu Znaroku, kuram bija liegts vadīt Krievijas izlasi pasaules čempionāta (PČ) finālmačā, bet viņš par spīti diskvalifikācijai komunicēja ar izlasi.

Znaroks finālu skatījās no tribīnēm. Finālmačs bija ļoti baudāms, bet to sabojāja Znaroks, kurš pārkāpis visas robežas, norāda laikraksts.

«Diskvalifikācija nozīmē: treneris nedrīkst sazināties ar komandu spēles laikā, tās pārtraukumos, bet bija redzams, ka viņš pārtraukumā runāja pa telefonu. Arī asistents ar paslēptu mikrofonu sazinājās ar galveno treneri,» raksta «Aftonbladet».

Laikraksts norāda, ka Znaroks rīkojies provokatīvi. «Aftonbladet» aicina IIHF viņu sodīt.

Krievijas izlases galvenajam trenerim bija aizliegts piedalīties apbalvošanas ceremonijā, bet viņš uz to ieradās un kopā ar spēlētājiem piedalījās svinībās. «Tas ir kā bakstīt ar pirkstu sejā [IIHF prezidentam] Renē Fāzelam,» norāda izdevums.

Nožēlu par Znaroka rīcību pauda bijušais Zviedrijas izlases spēlētājs Niklass Vikegords, kurš pārkvalificējies par televīzijas komentētāju, un zviedru hokeja eksperts Leifs Burkss.

«Tas ir izaicinoši. Skumji, ka krievi neciena noteikumus,» sacīja Vikegords. «Šķiet, ka Znaroks ir cilvēks, kas dara to, ko vēlas. IIHF pēc iespējas ātrāk jāiejaucas,» uzsvēra Burkss.

Krievijas izlase pasaules čempionātā uzvarēja visās 10 spēlēs. Finālmačā turnīra galvenā favorīte ar 5:2 pieveica Somijas valstsvienību.

Komentāri (134)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu