Pasaules čempionāts hokejā MTG TV kanālos skatīts vairāk nekā pērn (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules čempionāts hokejā, kas svētdien noslēdzās Minskā, MTG TV grupas televīzijas kanālos skatīts par trešdaļu vairāk nekā pērn, informēja uzņēmums.

Hokeja spēļu televīzijas vidējā auditorija augusi par trešdaļu. Skatītākā čempionāta spēle ar 10,6 reitingu bijusi Latvijas izlases spēle pret Kazahstānu, kas tika translēta TV3 kanālā. Latvijas un Baltkrievijas spēles reitings bija 10,5, bet pārējām spēlēm, kuras notika pa dienu, reitings ir mazāks.

Pasaules čempionāta spēles tika translētas MTG TV kanālos TV3, TV6 un TV5. Visas spēles, kas tika rādītas šajos kanālos, sasniedza unikālo auditoriju 1 403 000 apmērā, liecina TNS Latvija dati.

Palielinājies arī skatītāju skaits video portālā TVPlay, kur hokeja saturam kopējais skatījumu daudzums sasniedza 484 135 reizes. Interneta lietotāji visplašāk izmantojuši iespēju sekot līdzi spēļu tiešraidēm, kopā veidojot 261 285 skatījumus. Salīdzinot ar aizvadīto gadu, tiešraižu skatījumu skaits video portālā ir teju dubultojies, liecina «GemiusStream» dati.

Latvijas hokeja komandas sniegumam, čempionāta pusfinālu un fināla spēlēm tiešraidē varēja sekot kanālos TV3, TV5, video portālā TVPlay un aplikācijā, arī kanālā OTV, un LMT mobilajos telefonos. «Viasat» sporta kanāls «Viasat Sport Baltic» pārraidīja visas 64 spēles, kanāls TV6 ļāva sekot 25 dažādām spēlēm un Krievijas valsts vienības cīņas, papildu Latvijas spēlēm, rādīja kanāls TV5.

Latvijas izlase pasaules čempionātā ierindojās 11. vietā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu