Vārtus šovakar sargās Masaļskis; debiju izlasē piedzīvos Jevpalovs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis nosaucis sastāvu pirmajam pārbaudes mačam ar Norvēģijas nacionālo izlasi, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF). Mača sākums paredzēts plkst. 19.30, un spēli tiešraidē vārēs redzēt LTV7 kanālā. Abas komandas vēlreiz savā starpā tiksies arī sestdien.

Vārtu drošība šovakar tiks uzticēta pieredzējušajam Edgaram Masaļskim.

Tikmēr debiju valstsvienības rindās piedzīvos talantīgais uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, kurš šā gada janvārī parakstīja vienošanos ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Sanhosē «Sharks».

Latvijas uzbrucēju virknējumi pirmajam mačam pret Norvēģiju

1.maiņa: Lauris Dārziņš - Jānis Sprukts - Miķelis Rēdlihs

2.maiņa: Lauris Bajaruns - Gints Meija - Kaspars Daugaviņš

3.maiņa: Mārtiņš Cipulis - Andris Džeriņš - Rodrigo Ābols

4.maiņa: Roberts Bukarts - Ņikita Jevpalovs - Roberts Lipsbergs

Aizsargu pāri

Kristaps Sotnieks - Krišjānis Rēdlihs

Oskars Cibuļskis - Ēriks Ševčenko

Jānis Andersons - Guntis Galviņš

Maksims Širokovs - Māris Jass

Norvēģijas izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, aizvadījusi četras pārbaudes spēles. Divas reizes valstsvienība izbraukumā zaudēja Čehijai ar 0:4 un 0:1, bet mājās ar 2:3 un 1:4 piekāpās Zviedrijai.

Latvijas izlases sastāvā uz divām pārbaudes spēlēm Norvēģijā devušies 26 spēlētāji, bet mājās palika septiņi hokejisti. Izlases treneru rīcībā šobrīd ir 33 hokejisti, taču uz pasaules čempionātu brauks 25 no viņiem.

Pirms došanās uz Norvēģiju Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis norādīja, ka sastāvs šobrīd par 90% ir tāds, kas dosies uz pasaules čempionātu.

Latvijas izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, aizvadījusi četras pārbaudes spēles. Valstsvienība izbraukumā Baltkrievijā piedzīvoja zaudējumu mājiniekiem ar 1:2 un guva uzvaru ar 1:0, savukārt savā laukumā Latvijas izlase ar 1:2 un 0:1 atzina Francijas hokejistu pārākumu.

Pirms pasaules čempionāta Latvijas izlase aizvadīs vēl divas pārbaudes spēles 24. un 25. aprīlī «Arēnā Rīga» ar Slovākijas valstsvienību.

Pasaules čempionāts no 1. līdz 17. maijam risināsies Čehijā. Latvijas izlase A apakšgrupā Prāgā spēlēs pret Kanādu, Čehiju, Zviedriju, Šveici, Vāciju, Austriju un Franciju, savukārt B grupā Ostravā sacentīsies Somija, Krievija, ASV, Slovākija, Norvēģija, Baltkrievija, Slovēnija un Dānija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu