Beļavskis: Nevaram izmantot vārtu gūšanas momentus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts

Latvijas hokeja izlase septiņās spēlēs pēc kārtas nav guvusi vairāk par vieniem vārtiem, tāpēc komandai jāstrādā pie uzbrukumu noslēguma fāzes, piektdien pēc zaudējuma pārbaudes spēlē ar 1:2 viesos Bergenā pret Norvēģijas izlasi sacīja valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis.

Viņš atzina, komandai ir problēmas ar spēles uzsākšanu. «Tiek patērēts daudz laika, lai ieietu spēlē. Otro un trešo periodu aizvadījām dzīvāk, bija daudz izdevību, lai gūtu vārtus,» Latvijas Hokeja federācijas paziņojumā citēts Beļavskis.

«Ja spētu izdevības realizēt, būtu pavisam cits iznākums - [Andra] Džeriņa izgājiens viens pret vārtsargu, [Oskara] Cibuļska trāpījums pa vārtu stabu. Problēma ir tā, ka katru reizi nevar izmantot vārtu gūšanas momentus,» sacīja Latvijas izlases galvenais treneris.

«Pēdējo nedēļu puiši nopietni strādāja gan zālē, gan uz ledus, un šobrīd atrodas zem lielām fiziskām slodzēm, spēlējām uz noguruma fona,» teica Beļavskis.

Latvijas un Norvēģijas izlases sestdien savā starpā tiksies vēlreiz. Mača sākums paredzēts plkst. 17 un to tiešraidē varēs redzēt LTV7.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, aizvadījusi piecas pārbaudes spēles. Pirms došanās uz Bergenu valstsvienība izbraukumā Baltkrievijā piedzīvoja zaudējumu mājiniekiem ar 1:2 un guva uzvaru ar 1:0, savukārt savā laukumā Latvijas izlase ar 1:2 un 0:1 atzina Francijas hokejistu pārākumu.

Pirms pasaules čempionāta Latvijas izlase aizvadīs vēl divas pārbaudes spēles 24. un 25. aprīlī «Arēnā Rīga» ar Slovākijas valstsvienību.

Pasaules čempionāts no 1. līdz 17. maijam risināsies Čehijā. Latvijas izlase A apakšgrupā Prāgā spēlēs pret Kanādu, Čehiju, Zviedriju, Šveici, Vāciju, Austriju un Franciju, savukārt B grupā Ostravā sacentīsies Somija, Krievija, ASV, Slovākija, Norvēģija, Baltkrievija, Slovēnija un Dānija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu