Latvijas izlase pēdējā vietā Eiropas hokeja izaicinājuma turnīra tabulā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts

Latvijas hokeja izlase pēc savas sestdien aizvadītās sestās spēles pārbaudes maču sērijā - Eiropas hokeja izaicinājuma turnīrā ieņem pēdējo, 12. vietu.

Sešās spēlēs Aleksandra Beļavska vadītā Latvijas izlase guvusi tikai vienu uzvaru - pār Baltkrieviju (1:0) un zaudējusi piecās pārējās - Baltkrievijai (1:2), Francijai (1:2 un 0:1), kā arī Norvēģijai (1:2 un 3:7), kam šīs bija divas pirmās uzvaras.

Ar 15 punktiem turnīra tabulā pirmā ir Somija, kas sestdien ar 4:2 uzvarēja Krieviju. Čehijai pēc piecām spēlēm ir 14 punkti un svētdien Timro jāaizvada spēle pret Zviedriju, kas ar deviņiem punktiem ieņem piekto vietu. Francijai, kas sestdien ar 3:4 viesos zaudēja Vācijai, ir 12, un Šveicei, kas ar 1:0 uzvarēja Dāniju, - 11 punkti. Vēl sestdien Slovākija ar 5:2 pārspēja Baltkrieviju.

Nākamnedēļ komandas aizvadīs vēl pa divām pārbaudes spēlēm pirms pasaules čempionāta. Latvijas izlase 24. un 25. aprīlī «Arēnā Rīga» uzņems Slovākiju.

Pasaules čempionāts no 1. līdz 17. maijam risināsies Čehijā. Latvijas izlase A apakšgrupā Prāgā spēlēs pret Kanādu, Čehiju, Zviedriju, Šveici, Vāciju, Austriju un Franciju, savukārt B grupā Ostravā sacentīsies Somija, Krievija, ASV, Slovākija, Norvēģija, Baltkrievija, Slovēnija un Dānija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu