Oficiāli: Girgensons pasaules čempionātā nepiedalīsies

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo «Sabres» uzbrucējs Zemgus Girgensons savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Latvijas hokeja valstsvienībai pasaules čempionātā Prāgā, TVNET atklāja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks.

Kā atzina Baldonieks, 21 gadu vecais latvietis nav spējis atgūties pēc nopietnā potītes savainojuma un šobrīd iziet rehabilitācijas procesu.

Bufalo «Sabres» komanda liekot lielas nākotnes cerības uz Girgensonu, tādēļ neesot iemesla sasteigt veseļošanos.

Atgādināsim, ka 24.februāra mačā, bloķējot pretinieku metienu, latvietis guva smagu potītes savainojumu. Pēc traumas Girgensons vairs uz NHL ledus neatgriezās

Šīs sezonas 61 NHL mačā Girgensons izcēlās ar 15 vārtu guvumiem un 15 rezultatīvām piespēlēm partneriem.

Šobrīd NHL Stenlija kausa izcīņā cīnās vēl viens latvietis - Ronalds Ķēniņš. Viņa pārstāvētā Vankūveras «Canucks» komanda Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 1-3 atrodas iedzinējos pret Kalgari «Flames». Izkrišanas gadījumā Ķēniņš, iespējams, varētu pievienoties Latvijas izlasei.

Latvijas valstsvienība pasaules čempionātā cīnīsies vienā apakšgrupā ar Kanādu, Zviedriju, Čehiju, Šveici, Vāciju, Franciju un Austriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu