Latvijas izlase pret Slovākiju aizvadīs priekšpēdējo pārbaudes spēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlase, turpinot gatavoties pasaules čempionātam Čehijā, piektdien «Arēnā Rīga» aizvadīs priekšpēdējo pārbaudes spēli pret Slovākijas izlasi.

Spēles sākums plkst. 19.30 un spēli tiešraidē varēs redzēt LTV7 kanālā. Abas komandas vēlreiz sacentīsies arī sestdien.

Latvijas izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, aizvadījusi sešas pārbaudes spēles. Valstsvienība izbraukumā Baltkrievijā piedzīvoja zaudējumu mājiniekiem ar 1:2 un guva uzvaru ar 1:0, savukārt savā laukumā Latvijas izlase ar 1:2 un 0:1 atzina Francijas hokejistu pārākumu. Pagājušajā nedēļā Bergenā Latvija ar 1:2 un 3:7 zaudēja Norvēģijai.

Latvijas izlases sastāvs pārbaudes spēlēs pret Slovākiju jau būs tuvu tam, kas tiks pieteikts pasaules čempionātam. Sastāvu tam izlases galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis paredzējis nosaukt pirmdien.

Slovākija pārbaudes spēlēs ar 3:4 un 3:1 zaudēja Zviedrijai, pēc tam aqr 2:3 un 1:3 – Čehijai, ar 4:5 pēcspēles metienos zaudēja Baltkrievijai, bet zaudējumu sēriju pārtrauca ar 5:2 uzvaru.

Pasaules čempionāts no 1. līdz 17. maijam risināsies Čehijā. Latvijas izlase A apakšgrupā Prāgā spēlēs pret Kanādu, Čehiju, Zviedriju, Šveici, Vāciju, Austriju un Franciju, savukārt B grupā Ostravā sacentīsies Somija, Krievija, ASV, Slovākija, Norvēģija, Baltkrievija, Slovēnija un Dānija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu