Beļavskis: No visiem hokejistiem šodien bija 100% atdeve

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts

Latvijas hokeja izlasē spēles disciplīna piektdien aizvadītajā pārbaudes mačā pret Slovākiju bija labāka nekā iepriekšējās reizes, uzsvēra komandas galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis.

Latvijas valstsvienība, turpinot gatavoties maijā gaidāmajam pasaules čempionātam, piektdien Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra ietvaros savā laukumā ar 5:1 (3:0, 1:0, 1:1) pieveica Slovākiju.

«Jau spēles sākumā komanda bija labi noskaņota. Protams, ļoti veiksmīgi nospēlējām mača pirmajā periodā, izmantojām savus momentus, izpildījām labas kombinācijas,» pēc dueļa sacīja Beļavskis. «Patika, ka iemetām piecus vārtus, kas mums iepriekš pārbaudes spēlēs nebija izdevies, jo bija problēmas ar momentu realizāciju.»

Kā zināms, pirms šī mača Latvijas valstsvienība bija piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas.

«Disciplīna komandā bija labāka nekā iepriekšējās spēlēs,» pauda Beļavskis, kurš atzīmēja stabilo vārtsarga Edgara Masaļska spēli un pirmo maiņu, kurā spēlēja Miķelis Rēdlihs, Jānis Sprukts un Roberts Bukarts. «Principā, no visiem hokejistiem šodien bija 100% atdeve.»

Sestdien abas komandas «Arēnā Rīga» tiksies atkārtoti, bet Beļavskis atzina, ka šajā mačā sastāvā būs izmaiņas. Speciālists izteicās, ka ar piektdienas Latvijas izlases sastāvu varētu aizvadīt arī pasaules čempionāta pirmo maču pret Kanādas izlasi.

Jau iepriekš Beļavskis bija paudis, ka pirmajā spēlē pret slovākiem Latvijas izlases sastāvs par 95% varētu būt tāds, kāds būs pasaules čempionātā.

Tikmēr Slovākijas valstsvienības galvenais treneris Vladimirs Vujteks pēc piektdien aizvadītā mača atzina, ka Latvijas komanda šoreiz bija labāka. «Ceram, ka rīt arī mēs nospēlēsim labāk.»

Latvijas izlases sastāvs pasaules čempionātam tiks nosaukts pirmdien.

Pasaules čempionāts no 1. līdz 17.maijam risināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā. Latvija A apakšgrupā tiksies ar Zviedriju, Kanādu, Čehiju, Šveici, Franciju, Vāciju un Austriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu