Muštukovs: Esam trīs, bet Jānis Kalniņš vispār vārtus neielaiž

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pēdējās divas pārbaudes spēles pret Slovākiju ir pierādījušas, ka Latvijas hokeja izlase gaidāmajā pasaules čempionātā var cīnīties kā līdzīgs ar līdzīgu pret jebkuru pretinieku, izteicās valstsvienības vārtsargs Ervīns Muštukovs.

Latvijas izlase sestdien Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra ietvaros pēdējā pārbaudes spēlē pirms Čehijā gaidāmā pasaules čempionāta, kas sāksies jau nākošnedēļ, savā laukumā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Slovākiju. Abas komandas savā starpā tikās arī piektdien, kad Latvija bija pārāka ar 5:1.

«Cerams, šī pēdējā pārbaudes spēle būs kā laba ceļamaize pasaules čempionātam. Žēl, ka mača izskaņā izlaidām uzvaru no rokām,» pēc spēles žurnālistiem sacīja Muštukovs. «Šajā spēlē, salīdzinot ar pirmo, vārtus neguvām tik ātri. Lai gan bijām vadībā ar 2:0, pamatlaikā uzvarēt nespējām. Tas bija nedaudz nepatīkami, taču tā ir pārbaudes spēle. Mača rezultātam nevajag pievērst tik lielu uzmanību.»

Latvijas izlases nometnē šobrīd ir trīs vārtsargi - Edgars Masaļskis, Ervīns Muštukovs un Jānis Kalniņš.

«Redzēs, ko treneri pasaules čempionatā lems saistībā ar vārtsargiem. Esam trīs, bet Jānis Kalniņš vispār spēlēs vārtus neielaiž,» izteicās Muštukovs.

«Pēdējās divas spēles pierādījušas, ka varam cīnīties. Tomēr pārbaudes mačus nevajag uzskatīt par pārāk nopietnu argumentu, jo pasaules čempionātā viss būs citādāk. Katrs mačs sāksies no 0:0, bet viss, kas bijis iepriekš, jāaizmirst,» uzsvēra vārtsargs. «Pēc pirmā mača pret Slovākiju treneris Beļavskis bija priecīgs, ka beidzot iemetām vairāk par vieniem vārtiem. Piektdien pieci, sestdien divi ar pusi - normāli.»

Latvijas izlases sastāvs pasaules čempionātam tiks nosaukts pirmdien.

Pasaules čempionāts no 1. līdz 17.maijam risināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā. Latvija A apakšgrupā tiksies ar Zviedriju, Kanādu, Čehiju, Šveici, Franciju, Vāciju un Austriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu