Miķelis Rēdlihs: Jāmācās šādas spēles uzvarēt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Miķelis Rēdlihs pēc pasaules čempionāta (PČ) otrās spēles ar mājiniekiem čehiem (2:4) izteicās, ka komandai jārealizē savas iespējas, spēlējot skaitliskajā pārsvarā. «Jāspēlē atbildīgāk un savas izdevības jāizmanto,» viņš sacīja.

«Domāju, ka spēle bija ņemama, tāpēc žēl, ka zaudējām. Ir jāmācās šādus mačus uzvarēt,» norādīja M. Rēdlihs.

30 gadus vecais uzbrucējs laukumā pavadīja 15 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā guva vārtus, veica vienu metienu pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu.

«Divreiz nokļuvām trijatā pret pieciem, un tas iegāza. Arī mums bija vairākuma iespējas, un tajās vajadzēja labāk nospēlēt, īpaši otrajā, trešajā periodā. Viņi guva vārtus, mēs neiemetām,» pastāstīja Miķelis.

Maču klātienē vēroja vairāk nekā 17 000 skatītāju. «Man vienmēr patīk spēlēt tādā atmosfērā. Super!»

Viņš pats izcēlās ar vārtu guvumu 24. minūtē, tobrīd otro reizi vadībā (2:1) izvirzot Latvijas izlasi. Turpinājumā čehi atbildēja ar trīs vārtu guvumiem. «Šādās spēlēs liktenis izšķiras nevienādos sastāvos. Lai arī Daugaviņš guva vārtus vairākumā, mums pēc tam vēl bija iespējas. Jāspēlē atbildīgāk un savas izdevības jāizmanto.»

Aleksandra Beļavska vadītā komanda izdarīja vien 10 metienus pa Čehijas valstsvienības vārtiem, uz ko turnīra rīkotāji atbildēja ar 35 raidījumiem, metot pa Edgara Masaļska vārtu cietoksni.

Divās spēlēs Latvijas izlase piedzīvojusi divus zaudējumus. Nākamo (3.) spēli mūsu hokejisti aizvadīs pirmdien, kad jātiekas ar Zviedrijas komandu, kas līdz šim turnīra vienīgajā mačā ar 6:5 pēcspēles metienos pārspēja Čehiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu