Netaisnība Prāgā! Latviešu buņģierus izraida no arēnas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Spēlē Latvija – Kanāda Latvijas bundziniekiem ļāva bungot pēc sirds patikas, taču spēlē Latvija – Čehija bija pavisam cita situācija - puišiem nācās pamest arēnu jau pirmajā periodā, jo viņi ar bungošanu traucējot apkārtējiem faniem, vēsta portāls «sportadraugiem.lv».

Uz jautājumu, vai drīkstēs bungas lietot citās spēlēs, apsargi esot atbildējuši apstiprinoši. Mūsu buņģieri ir visai sašutuši par šādu rīcību! Un vismaz vakar vēl bija gatavi rakstīt sūdzību IIHF. Jo kā gan tas nākas, ka ar bungām fanus arēnā ielaiž, vienā spēlē bungot drīkst, bet pret mājiniekiem gan ne. Nemaz nerunājot par to, ka šīs spēļu biļetes maksājušas bargu naudu!

Puiši otro un trešo periodu skatījās fanu teltī, kas turpat pie arēnas, un palīdzēja radīt tur labu atmosfēru. Savukārt arēnā bungu tiešām pietrūka, jo mazā saujiņa latviešu, kas klātienē vēroja spēli pret mājiniekiem, sēdēja izkaisīti un pat gribot bez ritma uzdošanas nevarētu pārkliegt milzīgo mājinieku pūli.

Galu galā vienu brīdi atmosfēra labāka bija patiešām pie fanu telts, nevis arēnā. Un droši var apgalvot, ka teltī bija tikpat, ja ne vairāk latviešu fanu kā arēnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu