LHF: Radies iespaids, ka Sotnieks «varētu izsprukt» no diskvalifikācijas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas izlases aizsargs Kristaps Sotnieks varētu nesaņemt diskvalifikāciju par sestdienas mačā izdarīto sitienu pretiniekam ar nūju, atzina Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Swwestdien notikušajā duelī Latvija piekāpās Čehijai ar 2:4, turklāt spēles laikā Sotnieks nopelnīja noraidījumu līdz mača beigām, jo iesita čehu hokejistam Jakubam Klepišam ar nūju starp kājām.

«Par Sotnieku «izskatās cerīgi», jo pagaidām federācijai nav nekāda informācija. Valstsvienības ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks runājis ar Disciplinārās komitejas pārstāvi, prasot vai būs jāiet uz lietas izskatīšanu, bet viņš nav sniedzis konkrētu atbildi un radies iespaids, ka Sotnieks «varētu izsprukt«,» atklāja Gorbunovs.

Tāpat LHF preses sekretārs atzīmēja, ka svētdienas treniņā komanda vairāk strādā pie taktikas.

«Šodienas treniņā nepiedalās Jānis Sprukts un Mārtiņš Cipulis, kuri griež trenažieri, bet veselības problēmu viņiem nav,» piebilda Gorbunovs.

Nākamo pasaules čempionāta cīņu Latvijas izlase aizvadīs pirmdien pret Zviedrijas valstsvienību, ar kuru plkst.17.15 spēkosies «O2» arēnā Prāgā.

Pasaules čempionāta A apakšgrupas līderpozīcijās ir Zviedrija, kam pieci izcīnīti punkti divās spēlēs, bet pie četriem punktiem ir tikusi Čehija. Tikmēr trīs punkti vienā mačā ir Kanādas un Vācijas valstsvienībām. Savukārt divi punkti ir Austrijai, bet pie viena punkta tikusi Šveice, kas tai dod sesto vietu grupā. Tikmēr bez punktiem cīnās Francija un Latvija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu